2777
2789

حدودا ۱۷ ساله ازدواج کردن.

من تقریبا ۵ ساله که ازدواح کردم.از همون اول شوهرش حسادت رو شروع کرد. شوهرش مارو میدید (منو همسرم) روشو برمیگردوند و اصلا دوس نداشت سلام و احوالپرسی کنه.همینجوری بی ادبی ها و کاراشون ادامه داشت تا اینکه تو این یکی دوسال اخیر پیش مدرم مادرم خواهرم و براادرم و بقیه همش از ما بدگویی میکنن. انگار هدفشون خراب کردن ماست. نمیدونیم واقعا چیکار کنیم. الانم چندوقته با خواهر کوچیکم رفیق شده انقد حرف زده که ما رو میبینه درمیره انگار

من یه بچه دارم. تازا هم باردار شدم‌ .خواهر کوچکترم هم بارداره.

از وقتی فهمیده منم باردارم با اینکه دوتا پسر بزرگتر داره شروع کرده میره iui که دوباره بجه بیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم و خودم تحصیلکرده هستیم.فقط همین.

همسرم مهندس هستن. منتها چندنفر دوسال پیش همش میرفتن شرکت و زیرابش رو میزدن .مجبور شدن عذرش رو خواستن.منتها دوباره بعد چندماه تماس گرفتن و برگشت سر کارش خدارو شکر

من یه بچه دارم. تازا هم باردار شدم‌ .خواهر کوچکترم هم بارداره. از وقتی فهمیده منم باردارم با اینکه ...

مگه مسابقه س😂😂😂هر کی بیشتر بیاره برنده س...شایدم داره یار جمع میکنه😂😂

مگه مسابقه س😂😂😂هر کی بیشتر بیاره برنده س...شایدم داره یار جمع میکنه😂😂

خیلی ناراحتمون میکنن. عمدا بچه هاشو یاد میدن به همسرم بی احترامی کنن.طبقه پایین خونه پدرم میشینن.تا میریم خونه پدرم حتما حتما یکی از بچه هاش باید حضور داشته باشن.تا امار کامل رو داشته باشن

خیلی ناراحتمون میکنن. عمدا بچه هاشو یاد میدن به همسرم بی احترامی کنن.طبقه پایین خونه پدرم میشینن.تا ...

احتمالا خواهرت تو زندگیش خوشی نداره و از حسودی چشم دیدن خوشی شمارو هم نداره برا همین داره اینجوری تقلا میکنه...خدا بهش ارامش بده تا بذاره شماهم با ارامش زندگی کنین

احتمالا خواهرت تو زندگیش خوشی نداره و از حسودی چشم دیدن خوشی شمارو هم نداره برا همین داره اینجوری تق ...

بارها این دعا رو در حقش کردم.منتها از نظر مالی خیلی بهتر از ماست. اوایل که شوهرش رو مخش میرفت.انا الان خودش یه استادی شده برا خودش.بخدا خیلی اذیتمون میکنه.نمیدونیم چیکار کنیم

بارها این دعا رو در حقش کردم.منتها از نظر مالی خیلی بهتر از ماست. اوایل که شوهرش رو مخش میرفت.انا ال ...

دوری کن چاره ای نیست...با مامانت هماهنگ کن که بیشتر اونا بیان خونتون...بهش بگو رفتارای خواهرت و بی اخترامیاشونو...بگو ترجیح میدی اونا بیان تا کمتر دلخوری پیش بیاد

دوری کن چاره ای نیست...با مامانت هماهنگ کن که بیشتر اونا بیان خونتون...بهش بگو رفتارای خواهرت و بی ا ...

مامانمم میدونه. طفلک فقط میگه خدا کنه از این ساختمون دربیان برن. گاهی بحدی اذیت میکنه که به همسرم میگم کلا از این شهر بریم. خسته ام .