2777
2789
عنوان

روزی چنان دستت را میگیرد ک مات میشوند تمام کسانی ک به تو پشت پا زدند

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 33 پست
الهی شکر عزیزم ، انشالله خدا بیشتر بهت بده و همچنین به خواهرت

خواهرم وضعش خوبه اما امان از خود برتر بینی

زندگی من از نظر مالی معجزه بود اما شوهرم خییلی خسته میشه و متاسفانه اون آدم ۱۲سال پیش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اشتباه منو نکن این فکر رو از ذهنت بیرون کن  خدا حواسش به همه چی هست

نمیدونم یکساله از ی دکتری شکایت کردم با اینکه حق با منه همه جلسات پزشکی ب نفع اون تموم میشه این وسط فقط پول من داره خرج شکایت میشه خوب الان خدا هواسش به کیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من معجزه پولی یادم نمیاد  ولی مریضی افسردگی شدید داشتم طوری که دوست نداشتم خونه خودم باشم برای ...

الهی شکر عزیززز من چقدر خوشحال شدم بابت سلامتیت ❤

خدا صدای دلای شکسته رو خوب میشنوه

خواهرم وضعش خوبه اما امان از خود برتر بینی زندگی من از نظر مالی معجزه بود اما شوهرم خییلی خسته میشه ...

دیگ اگ خسته نمیشد زندگیت تغییر نمیکرد از یجایی ب بعد میشینه و حاصل تلاششو میخوره 

من معجزه پولی یادم نمیاد  ولی مریضی افسردگی شدید داشتم طوری که دوست نداشتم خونه خودم باشم برای ...

یعنی مشکل خواب منم حل میشه ؟ من از گفتن اینکه بازم دیشب از خواب پریدم و بگن خوب الان چیکار کنیم ،خوب میشم ،از اینکه وقتی میخوان بخوابن من ی جوری میشم که چطور میخوان بخوابن ؟یعنی منم خوب میشم ؟😔

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
دیگ اگ خسته نمیشد زندگیت تغییر نمیکرد از یجایی ب بعد میشینه و حاصل تلاششو میخوره 

اما عمر اگر گذشت، جوونی برنمیگرده 

ببین بهترین ماشین داشته باشی حالا میتونی باش بری مسافرت وقتی پیر شدی دیگه لذتی نداره

آدم باید در لحظه لذا ببره

نمیدونم یکساله از ی دکتری شکایت کردم با اینکه حق با منه همه جلسات پزشکی ب نفع اون تموم میشه این وسط ...

ببین تو اگه نتونی اونو محکومم کنی و اون برنده بشع و بره پی زندگیش مطمئن باش ی جایی ی جوری گیر میکنه که ده برابر ش رو پس میده

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤