2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن  سرپا نباش  امیدوارم یبوست نداشته باشی جون زور زدن هم خطرناکه۲۸ هفته شدی حتما آمپول ریه بزن نظر دکترت چیه سرکلاژ الان خطرناکه اگه خواستی کنی حتما برو پیش یه متخصص خیلی خوب

یه دهه شصتی درونگرا
استراحت مطلقی ؟

بله تقریبا هفته پیش رفتم دکتر گفت ۲۵برو دو هفته دیگه بیا اگه کمتر شد سرکلاژ بشی باز خودم این هفته رفتم یجا سونو دادم هنوز ۲۵بچد باز هفتع دیگه میرم میترسم از سرکلاژ

دکتر احمقت نگفت همون هفته ۱۹سرکلاژ کن؟ اخه الان خیلی  دیره برا سرکلاژ ولی نگران نباش استراحت ک ...

۱۸هفته بودم رفتم گفت ک برو دو هفته دیگه بیا اگه نیاز بود سرکلاژ بشی بعد خودم هفته ۱۹رفتم یجا دیگه سونو دادم همون۲۵ بود 

شکا تجربه داشتید خیلی استرس دارم میترسم

ببین شیب ک بهت گفتم خیلی کمک می‌کنه حتما انجام بده.خودم اینجوری تونستم تا هفته ۳۸برسونم از اول بارداری رو تخت شیب دار خوابیدم تا هفته ۳۶.شیاف و آمپول پرولوتون هر هفته بزن

استراحت کن  سرپا نباش  امیدوارم یبوست نداشته باشی جون زور زدن هم خطرناکه۲۸ هفته شدی حتما آ ...

دکترک فوق تخصص پریناتالوژی هم داره غیر تخصص زنان زایمان ۱۸هفتع رفتم گفت برو دو هفته دیگه بیا نیاز بود سرکلاژ بشی خودم هفته ۱۹رفتم جایه دیگه سونو دادم همون۲۵بود حالا تا هفته دیگه ببینم چی میگه

۱۸هفته بودم رفتم گفت ک برو دو هفته دیگه بیا اگه نیاز بود سرکلاژ بشی بعد خودم هفته ۱۹رفتم یجا دیگه سو ...

خاک تو سرش همون موقع باید سرکلاژت میکرد.دکترا بی اهمیتن.

بچسب ب تخت تا به هفته امن برسی