2777
2789
عنوان

خانمای گل یه ذکری دعایی بگید برای رزق و روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 33 پست
به ذکر و اینچیزا نیست...کار باید دست کاربلدش باشه که نیست. تو ژاپن که مذهب شینتو دارن دعا و ذکر نمی ...

باور کن ما هرکاری خواستیم بکنیم جور درنیومد آخرشم همه چی رفت بالا پول ما بی ارزش اعصابم بهم ریخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ذکر و اینچیزا نیست...کار باید دست کاربلدش باشه که نیست. تو ژاپن که مذهب شینتو دارن دعا و ذکر نمی ...

این درسته تو ژاپن مردمشم فرهنگ درستی دارن دین خودشونو با جون و دل انجام میدن و خیلی تلاش میکنن و خودشونو باور دارن اونا انرژی های منفی رو از خودشون دور میکنن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
سلام عزیزم توی کانالم چالش ثروتمندی داره برگزار میشه ددست داشتید جوین شید نتایج دوستان هم هست https ...

باشه عزیزم ممنون چطور بیام آبی نیس این آدرس که گذاشتین 

عزیزم حتما به صلاحت نبوده .وگرنه خدا از مادر مهربون تره به بندش خدا برا بندش هیچ وقت بد نمیخاد

آره آخرشم راضی شدیم به رضاش دیگه ول کردیم شاید صلاحمون نبود ولی انصاف نیس اینهمه همسرم کار میکنه زحمت میکشه آخرشم پولمون بی ارزش شد نتونستم یه پراید بخریم پس کی باید زندگی کنیم همه چی رفت بالا و ما که چیزی دستمون نیس به چی دل خوش کنیم خدایاااا

آره آخرشم راضی شدیم به رضاش دیگه ول کردیم شاید صلاحمون نبود ولی انصاف نیس اینهمه همسرم کار میکنه زحم ...

صبر داشته باش عزیزم .صبر صبر درمان همه ی مشکلات و امید به خدا هیچ وقت نا امید نباش 

باور کن ما هرکاری خواستیم بکنیم جور درنیومد آخرشم همه چی رفت بالا پول ما بی ارزش اعصابم بهم ریخته&nb ...

خب دلیلش عدم ثبات اقتصاد کشور و تورم وحشتناک تو کشوره.  نبود قوانین عقلانی و درست، درهم بودن همه چیز... اینا عامل مشکلاتن