2777
2789
عنوان

من یه سیاهپوستم روزی هزاربار خودم و خدا و خانوادمو لعنت میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3296 بازدید | 81 پست

اتفاقً من زمان مدرسه ی دوست داشتم رنگش بسیار تیره بود.. 

ولی خودش خیلی دوس داشتنی بود.. 

خود من ب شخصه خیلی دوسش داشتم جوری ک الان هم اسمش تو ذهنمه هم خودش.. حیف ک نمیدونم الان کجاس.. 

خیلی هم شاد و شنگول بود.. همیشه هم حرفاش حالت جک میگف.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زیبایید یا حتی چهره معمولی دارید یا حتی یه رنگ پوست معمولی نرمال روزی هزاربار خدا رو شکر کنید و سجده شکر به جا بیارید. 

امشب توی خیابون بودم داشتم میومدم خونه که چندتا پسر روی موتور گفتن بچه ها نگاه کنید یه گونی زغال متحرک و بعدشم همه زدن زیر خنده.

فقط تو رو نگین روی چیزای دیگه کار کن چون واقعا ناراحت میشم ادمایی مثل من به خاطر ظاهرشون حتی بهشون فرصت داده نمیشه که باطنشون یا صفتا و موفقیتاشون و نشون بقیه بدن وگرنه من خودم ۲۵ سالمه و معلمم و یه مغازه هم دارم شکر خدا درامدمم خیلی خوبه دستم به دهنم می رسه ولی تا به امروز حتی یک نفر هم دلش نخواسته با من آشنا بشه حتی یک نفر 

واااای سیاه پوستا عالی هستن 

من خواهرم‌همیشه میگه کاش شوهرم سیاه پوست باشه 

خدا نعمت بهت داده قدرشو بدون 

حالا ما سفیدا چی هستیم که تو نیستی 🤣

دلت سفید باشه وگرنه تو ظاهر همیشه خوشگل تر از تو هست 

و اینو بدون هیچ کس خوشگلی و زشتی و تعیین نمیکنه از خودت لذت ببر😍

ناشکری نکن عزت نفس داشته باش بگو همینیم هستم ارزش آدممارو رنگاشون مشخص نمیکنن چ سیاه پوستایی چرک لای ...

منظورت چ سفید پوستایی ک چرک لای پای سیاه پوستام نمیشن بود؟ یا من اشتباه متوجه میشم؟

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

عجیبه چقد ادمای با فرهنگ تو تاپیک جم شدن الان اگه میگفت من افغانیم و ... همه میپریدن و هزارتا بدو بیراه بهش میگفتن...

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

آروم بمون، غم بزرگی به قلبت داری گلم. 

هیچ کس خانوادش رو انتخاب نمیکنه. 

اگه تو کسی رو زخمی رو زمین ببینی، دلت به رحم نمیاد؟ 

حالا اون آدمی که داره رنج میکشه خودتی! چرا رحم نمیکنی بهش؟ مگه تو سختیا کنارت نبود؟ 

هرکسی عقل و فهم و شعور نداره! هرکی اذیتت میکنه روانش مختل شده که بجای رسیدگی به کاراش و اموراتش سعی داره دیگران رو به زبان زخمی کنه مثل یه جانی چاقو کش!!!  

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

اسی اسی جان یه چی بهت بگم قربونت الکی خودتو ناراحت این چیزا نکن اونی باید گریه کنه که باعث شده تو اینجوری از خودت بدت بیاد هممون بلااستثنا آفریده ی خداییم جدا از هر دین و مذهب و نژادی یه خدایی مارو آفریده مطمئن باش یه روزی کسی که تو رو به این روز انداخته تقاص کارشو پس میده من خودم چن وقت پیش به خاطر یه موضوعی هی اشک ریختم این موضوعی که باعث شد براش اشک بریزم باعث شد از خودم متنفر بشم بگم خدا چرا منو خلق کردی یذره فکر کردم دیدم الان دور دور اوناس که اشکمو درآوردن خدا هم یه روزی اشک اونا رو درمیاره همیشه امیدت به خدا باشه بگو خدا کسایی که باعث شدن اشک بریزم رو واگذار میکنم به تو اینجوری سبک میشی