2777
2789

گربه دوس😭😭😭❤

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربش رو ندارم

ولی میتونی تو یوتوب ویدیو ببینی

تا جایی که من دیدم اصلا نباید یهو باهم روبروشون کنی

هرکدوم رو یه اتاق نگه‌دار تا کم‌کم به هم عادت کنن 

وگرنه ممکنه اصلا کنار نیان باهم

تجربش رو ندارم ولی میتونی تو یوتوب ویدیو ببینی تا جایی که من دیدم اصلا نباید یهو باهم روبروشون کنی ...

اره چون شنيدم يهو اگر باهم اكى نشن تا اخر دشمن ميمونن البته ماده ٣ ماهشه نر ٢ ماه

۲تا سر یکسال میشن ۱۰تا البته من شنیدم جفت اسکاتیش خوب نیس بچه هاشون میمیرن یا ضعیف بدنیا میان 

اگر ٢ تا اسكاتيش فلد باهم جفت بخورن امكان پوكى استخوان در توله دبل فلد بيشتره من نميخوام جفت بخورن

اره چون شنيدم يهو اگر باهم اكى نشن تا اخر دشمن ميمونن البته ماده ٣ ماهشه نر ٢ ماه

خیلی مراقب باش 

ممکنه یهو هم اوکی بشن

اصلا معلوم نیس تو مغز کوچولوشون چی میگذره😂

ولی خب ریسک نکنی بهتره

همسایه منم دوتا گربه داشت

گربه من با یکیشون از لحظه اول دوست شد در حدی که میومدن دوتایی خونه ما بازی میکردن ولی در عوض با یکیشون اونقدر دشمن بود که همدیگه رو دیدنی به هم پیف میکردن

گربه من نره

دوستشم نر بود

دشمنش ماده 😑

بخاطر همین میگم معلوم نیس تو مغزشون چی میگذره😂

اگر ٢ تا اسكاتيش فلد باهم جفت بخورن امكان پوكى استخوان در توله دبل فلد بيشتره من نميخوام جفت بخورن

اره همین رو خونده بودم

اسکاتیشام اندازه دی اس اچ ها شیطونن؟ 

میپره رو کمد یا جاهای بلند خونه؟

اره همین رو خونده بودم اسکاتیشام اندازه دی اس اچ ها شیطونن؟  میپره رو کمد یا جاهای بلند خونه؟

تو شيطنت اول دى اس اچ بعد بريتيش بعد اسكاتيش پرشينا هم كه همش درس دارن يه گوشه لش كنن

نه دختر من هنوز كوچولو توان نداره ديت و پاس ارتفاع زياد بپره