2777
2789
عنوان

ما یه غلطی کردیم حالا!

447 بازدید | 18 پست

بچه ها مطمئنم همه این تجربه رو دارین که تو دعواهای اول زندگی هرکی یه اشتباهی کرده یه حرف نامربوطی زده.. هم من هم شوهرم اشتباه زیاد داشتیم.

اشتباه خود من این بود که کلا زحمتای شوهرمو نمی‌دیدم. و بهش میگفتم این همه آدم میرن سرکار چرا اندازه تو نق نمیزنن؟ چرا همش ناله میکنی که خسته ام؟ کاری نمیکنی. همه مردها همینن دیگه. زندگی تشکیل دادی عروسی و داستاناش خرج داره دیگه.. چه توقعی داشتی پس؟؟

خلاصه از این حرفا. 

سر هدیه های عقد و عروسی هم رو حساب اینکه همه رو نبره خرج کنه دودستی تقدیمش نکردم. ولی نرفتم هم واسه خودم تبدیلش کنم به طلا! حالا میگه همه زنا کادوهارو میدن میگن برو قرض و بدهی هاتو بده. ولی تو یه کاری کردی که یعنی تا ابد من حق ندارم چشمم به اونا باشه.. و اصن یه حالت خیلی بدی شده. میخوایم ماشین ثبت نام کنیم، میگن اون کادو ها مونده اونارو تبدیل کنیم. اصن یه جوری رفتار میکنه ک ینی من عمرا از اونا استفاده نمیکنم.

وضعیت عنیه.

هی میخواد همه چیو به من ثابت کنه

دوزار خرج میکنم سرییییع می ریزه به حسابم

که بگه من نمیخوام از تو پول بگیرم

عمرا نمیذاره پول بیارم تو زندگی از حقوق خودم

ولی از اون طرف اگر با حقوقم واسه خودم کاری کنم ناراحت میشه. یه بار رفتم موهامو رنگ کردم دعواااااایی راه انداخت بیاااااا و ببین!!!

میرم طلا میگیرم همینطور... شروع میکنه میگه تو اصن تو یه دنیای دیگه ای.. هیچ حرف مشترکی باهم نداریم..

آقا من چه غلطی کنم؟

ما بخاطر حرفایی ک زدیم الان باید از ماشین و طلا و همه چی جا بمونیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۹ درصد ادما تو زندگیشون از این غلطا کردن

منکه ی سال از ازدواجم گذشته و ی وقتایی واقعا خسته میشم از تحلیل رفتارا و افکار ی شخص دیگه

ی وقتایی واقعا میمونم ک باید چ غلطی کنم ک بتونم بفهمم باید چ راهی رو برم ک باز شوهرم بهش برنخوره😶😐😅

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

لج کرده دیگه نمیزاره شما به اون کادوها دست بزنی و حقوقتم که ببخشید زهرمار میکنه که نتونی برای خودت خرج کنی ،حالا که اینطوریه شما هم از حقوقت برای خودت بیشتر خرج کن و بیشتر بها بده هر چیزیم گفت هیچی نگو دو بار اینطوری کنی ضایع میشه و دیگه هیچی نمیگه اگه باز گفت بگو اره من توی دنیای تو نیستم نمیخام برای لج کردن دنیا رو برای خودم تلخ کنم میخام لذت ببرم 

عزیزم خوب دقیقا خودتو بزار به جای شوهرت یکی همچین حرکاتی و باهات میکرد خودتم همینجوری واکنش نشون میدادی 

واسه قسمت اول حرفاتم یکم سیاست داشته باش با سرکوفت زدن و نادیده گرفتن زحماتش فقط اونو از خودت دور میکنی 

سعی کن کوچیکترین کار و زحمتشو جوری بزرگ جلوه بدی و ازش تشکر کنی که اعتماد به نفسش بره بالا نه اینکه مدام اونو مقایسه کنی اینجوری هیچ ذوقی برای تلاش کردن تو خودش نمیبینه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤