2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تولدای ما اکثرا زنونس و بدون شام حالا اگ کسی تولد بگیره!😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

با توجه به مراسم هاتون جشن بگیر نه چه اشکالی داره قبلا اکثر تولد ها بعد از ظهر بود الان سختش کردن

همون چیزایی که گفتی خوبه اگه بتونی الویه هم آماده کنی که چه بهتر هم میتونی داخل باگت های کوچیک بزاری و تو سینی بچینی هم میتونی داخل ظرف بریزی کنارش نون باگت بزاری با نوشابه

البته بستگی به توان مالیتون داره همون کیک و میوه و تنقلات کلی هزینه اشه

قدم مثبت و رو به جلو خواهی داشت

من کاردلخواهموکی پیدامیکنم؟اونکاری که توذهنمه انجام بدم یاموفق نیستم بزارم کنار؟

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم