2777
2789
عنوان

عاشق شدن...

356 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.من توی تاپیک قبلی یه سوالی کرده بودم الان میخوام ازتون کمک بگیرم چون دوستم واقعا به کمک نیاز داره و منم از اونجایی که هیچ تجربه ای ندارم نمیدونم که بهش بتونم کمکی بکنم.هستید بگم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم ۲۰ سالشه و دانشجوعه.با یکی از پسرای کلاسشون دوست عادی بودن ۲ ماه.پسره ۱۰ ماه ازش کوچیکتره.اولش دوستم اصلا نمیخواست باهاش دوست بشه اما خیلی اصرار کرد که دلش نرم شد و دوستم حتی باهاش جمع حرف میزد با اینکه اون طرف باهاش مفرد حرف میزد...

تو این ۲ ماه دوستم میگفت که فهمیده خیلی بهم شبیهن جوری که حتی تفکراتشونم شبیه بوده و میتونستن حرفای همو حدس بزنن و ذهن همو یه جورایی بخونن و سلیقه هاشونم خیلی شبیه بوده.دوستم حس کرد ادم خوبیه و باهاش خیلی صمیمی شد و بعد معلوم شد که دوتاشون بهم علاقه دارن

بعد پسره گفته بود که بغل کردن بهم حس ارامش میده کلا هر جنسیتی که باشه.دوست منم اولاش که باهاش جمع حرف میزد اون همش میگفته مفرد حرف بزن اما بعد کوتاه میاد و میگه هر طور راحت تری من به حرفت احترام میذارم هر چی که باشه و دوستم خودش باهاش مفرد حرف زد تا الان که اسم بغل اورده و دوست منم تا حالا با کسی نبوده و اولین بارشه و دوست نداره که لمسش کنه کسی.عقایدش اینطوریه.به پسره گفته بود که اره من دوست ندارم و اینا اونم گفته بود باشه.دو روز پیش سر یه قضیه ای حالش خیلی بد بود و گریه کرد پسره که فهمید رفت پیشش تو دانشگاه و باهاش حرف زده بود.دوستم میگفت همون شب بهم گفته که وقتی دیدم اینقدر بغض کردی دوست داشتم بغلت کنم که اروم بشی اما چون گفتی دوست ندترم جلو خودمو گرفتم.دوستم نگرانه چون میگه اگر بزارم بغلم کنه به چیزای دیگه هم میکشه و من دوست ندارم.اون پسره هم تا حالا با دختری نبوده مثل اینکه.راجب همچین پسری چی فکر میکنید؟