2777
2789

اگر کسی هست درخواست بده

چله ست نمیخوام عقب بیفتم اگر کسی هست که بخواد دلی بخونه درخواست بده 

براش حتما یس میخونم❤️

یکشب ؟فقط سوره احزاب؟

من میخونم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فقط امشب

گلی جونم به نیت ازدواج میخونین مهربون؟😍

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
آره فقط امشب

میخونم الان دعام کن نینیم پسر باشه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
مرسی عزیزدلم نمیدونید امشب چقدر در حقم بزرگواری کردین🥺❤️

قربونت عزیزم🥹❤️‍🩹منم همیشه زیاد از این چله ها و دعاها برمیدارم ولی دوست دارم برای بقیه بخونم ثوابش بیشتره

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
مرسی عزیزم ان‌شاءالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید  خدا نی نی و نگه داره برات😍😘 حتما برات دعا ...

به نیت شما سوره احزاب خوندم عزیزم قبولت باشه