2777
2789
عنوان

چه خطرهایی از سرتون رد شده یا معجزه دیده باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست

چند وقت پیش میخواستم برم اون سمت خیابون نمیدونستم خیابون دو طرفس از هر دو سمت ماشین میاد ، داشتم اونورو نیگا میکردم و گام برمیداشتم که یهو دیدم ی سایه سیاه افتاد و باد شدید روسریو مانتو و همه چیمو تکون داد دیدم خط واحد از لاینی که فک میکردم ماشین نمیاد از کنارم رد شده قشنگ کل لباسا و بدنم خط واحدو لمس کرد اگه دو میلیمیتر دیگه اونور تر بودم  منو له کرده بود ، خواهرم که پشت سرم بود فک کرد ک دیگه کارم تمومه بنده خدا زهر ترک شده بود  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند وقت پیش میخواستم برم اون سمت خیابون نمیدونستم خیابون دو طرفس از هر دو سمت ماشین میاد ، داشتم اون ...

عزیزممم خدارو شکر چندماه پیش منم اومدم وسط خیابون یهو ی موتور رسید بهم من عقبو جلو میشدم اونم هول شده بودم گفتم تو کوجا بودی گفت یعنی منو ندیدی شب بود 

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

ع چشمت چقدر بود ؟چقدر شد ؟چند سالگی عمل کردی؟😅

2/5فکر کنم تا سه انگاری سال 97بود فکر کنم اونم ی دوتومن شد اصلا ب هیچ وجه اون لحظه درد نداشتم فقط شبش ک اومدیم خونه بقدری از چشمام اشک میومد انگاری از چشمه میجوشید نمیشد باز کنی اد فرداشم عموم فوت کرد بدون اینکع مریض باشه یا چیزی 

2/5فکر کنم تا سه انگاری سال 97بود فکر کنم اونم ی دوتومن شد اصلا ب هیچ وجه اون لحظه درد نداشتم فقط شب ...

چ خوب چه ارزون الان شد ۱۸😖😂خودت چند سالت بود ؟من دکتر میگه ۲۴ باید عمل کنی 

چشم من ۶ نمره ضعیفه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چ خوب چه ارزون الان شد ۱۸😖😂خودت چند سالت بود ؟من دکتر میگه ۲۴ باید عمل کنی  چشم من ۶ نمره ضع ...

من حالا 33انشالله عمل خوبی داشته باشی