2777
2789
عنوان

خوشگل طبیعی یا مصنوعی ؟

265 بازدید | 13 پست

نمیفهمم چرا توهین میکنن به عملیا حالا من خودم عمل زیبایی نکردم ولی از نظر من که هیچ پوینتی نسبت به هم ندارن تو این دوره زمونه خیلی وقتا اصن نمیشه فهمید که عمل کرده یا نه تنها پوینت خوشگل طبیعی تو بچه دار شدن تازه اونم ۵۰ درصد امکان شبیه شدن به طرف هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ترجیحم طبیعیه ولی قرار نیست کسی توهین کنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

انسانه و بدن خودش 

مختاره هر کاری میخواد بکنه فقط تا جایی که به دیگران لطمه وارد نکنه وگرنه بمنچه فلانی چه عملی کرده ، لبش رو بزرگ کرده و ...

اما قبول کن اولویتها و معیارها تغییر کرده و به سمت پوچی رفته ، زندگیها آبکی شدن و ...

نه اونایی که عمل میکنن ضربه خوردن فهمیدن همه عقلشون به چشمشون وگرنه یکم نگاه کن تو ایران بیشترین عامار عمل هست و اصلا زیبا و طبیعی نیست به خدا پشیمونم بشین راه برگشتی نیست مواظب باشید بزارید همه همین جور که هستین بخوان و بپسندنتون من اصلا راضی به عمل نیستم پولم هست خدارو شکر بی عیب نیستم 

هرکاری در جهت زیبا شدن خوبه دلیل مسخره شدن بعضی عملیا و ژلیا اینکه زیبا نشدن خودشونو قهوه ای کردن م ...

به ندرت پیش میاد کسی بد عمل بشه یه سریا قدیم عمل کردن خوب حالا نشدن ولی الانه ها که بد در نمیان

من خودم ترجیحم طبیعیه ولی قرار نیست کسی توهین کنه

تو همین نی نی سایت یکی یه عکس بلاگر گذاشت بود پرسید بود خوب یا بد زیرش فقط توهین عملیه و اینا مگه پرسید کجاشو عمل کرد نشستن اینارو میگن اخه

نه اونایی که عمل میکنن ضربه خوردن فهمیدن همه عقلشون به چشمشون وگرنه یکم نگاه کن تو ایران بیشترین عام ...

قبول دارم حرفتو از اعتماد به نفس کم میخوان خودشونو شبیه دیگری کنن ولی خواه نا خواه تو قرن ۲۱ هستیم سال های بعد شاهد عمل های عجیب تر از این هم هستیم دیگه باید پذیرفت 

قبول دارم حرفتو از اعتماد به نفس کم میخوان خودشونو شبیه دیگری کنن ولی خواه نا خواه تو قرن ۲۱ هستیم س ...

اومدیمو عملم از مد افتاد چه خاکی بر سر بریزیم مثل چل تیکه ترمه و سنتی به چند سال همه ریختن دور یهو باز گفتن مده مثل فرش دست بافت نه گلم عمل نکنین ب ارایش کوچیک بزرگ کنید دیگه تا تنوع بشه

خب دوباره عمل میکنن مثلا بینیشونو قوز دار میکنن 😁

🤣🤣🤣چه مایه دار منم برم از اول بگم بکوبن بسازم ننه بابام شب بوده هوا سرد بوده یواشکی بوده من ایجوری شدم فکر کنم تو تویله هم بوده آخه یهو افسار پاره میکنم