2777
2789
عنوان

وکیل وکیل وکیل هست اینجا

578 بازدید | 24 پست

سلام ی سوال حقوقی داشتم 

ی تصادفی شده در محل مثلا ورامین بعد الان میخوام ببینم میتونم تو دادگاه تهرات شکایت کنم یا چون تصادف ورامین بوده باید جتما به دادگاه ورامین مراجعه کنم 

و اینکه میشه خسارت از کار افتادگی شخص هم درخواست کرد یان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بهتره برای این موضوع حتما با وکیل خوب مشاوره داشته باشی. من برای یکی از مسائل کیفری رفتم پیش محمد حاجیلو به نظرم بهترین وکیل در تهران بود. حتما در اولین فرصت زنگ بزن و مشاوره بگیر باهاش.

موکل موکل موکل به گوشم .نه گلم امونجا که تصادف شده باید پیگیری کنید البته در مواردی قابل انتقال هست ...

عزیزم شما وکیلی 

لطفاً تایپک آخرم رو بخون و راهنمایی کن منو 

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد

مطمئنا در طول زندگی برای مان پیش آمده که در مسائل حقوقی نیاز به مشاوره با وکیل داشته باشیم، وکیلی که برای حل مشکل ما راه حل های مناسبی پیشنهاد بدهد. در سراسر ایران وکلای متعددی فعالیت می کنند که در نوبه خود بهترین هستند، در این بین انتخاب از میان آن ها سخت می شود. در این مطلب سعی داریم وکلای سراسر ایران را معرفی کنیم که در درستکاری، صداقت و ارائه خدمات حرفه ای، از بهترین ها هستند. برای اطلاعات بیشتر در مورد بهترین وکیل در شیراز همراه ما باشید.

عاشق پیتزا

من یه وکیل خوب تو تهران می شناسم (نمی دونم شاید برای شهرستان هم پرونده قبول کنند) خانم صغری صمدزادگان اگر فامیلیشون  اشتباه نکنم. تا حالا 2 بار برای امور خانواده و کیفری بهشون پرونده دادیم و عاااالی بودند.هم خودشون پیگیر کار بودن و نیازی نبود ما هی خودمون تماس بگیریم و هم واقعا زمان و انرژی میزاشتن و دلسوز بودن.  خداروشکر هر دو پرنده رو به نفع ما رای گرفتن .

شمارشون رو پاک کردم ولی  لینک سایتشون رو براتون میذارم .ایشون مشاوره هاشون هم رایگان هست و واقعا منصف هستن :

https://hamyanedalat.com/