2777
2789
عنوان

شما جای من باشین قبول میکنین؟!

182 بازدید | 12 پست

ی بار بخاطر تاپیک زدم ولی احساس میکنم بازم نیازه ک ی مشورت کوچیک بهم بدین!!

پسر خالم خاستگارمه!!من ۱۶ سالمه اون ۲۷ سالش

باباش خیلی پولداره تک پسره ی خواهر داره 

خودشم وضع مالیش عالیه لیسانس داره الانم تعمیرات موبایلی کار میکنع در روز ۱ نیم میلیون اینا درامدشه همین چند روز پیش ی پارس صفر خریده 

ولی من خونوادم سطح مالی خیلی ضعیفی دارن 

گفتن ک اگه قبول کنم جهیزیه همچی با اوناست

خالم و شوهرش خیلی منو دوس دارن واقعا دلشون میخاد که این وصلت سر بگیرع همه راضی ان 

پسر خالمو بدی ازش ندیدیم همیشه سرش تو کار خودشه ارومه!!

ولی من فکر کردن بهشم حالمو بد میکنه دلیلشم واقعا نمیدونم انگاری پذیرفتنش تو این سن واسم سخت و سنگینه هنوز خیلی بچه ام جواب رد دادم

ولی هرکی میفهمه سرزنشم میکنه..

میگن کیو میخای بهتر از این گیرت نمیاد خاک تو سرت فلان..

من اشتباه کردم؟من حتی قبول نکردم بیان ک باهاش حرف بزنم..

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

من نه 

چون سنت هنوز خیلی کمه 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط خوبه ولی سنت کمه. تو حتی هنوز دیپلم هم نگرفتی پس واقعا سنت کمه برای ازدواج  بعدم خداوکیلی خودتون‌رو از سن پایین میندازین توی زندگی و بچه داری که چی؟ اگه هدف داری واسه خودت کار خوبی کردی ولی اگه از زندگی فقط شوهر و بچه میخای جواب مثبت بده

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

این وصلت درواقع معاملس و فقطم پای پول وسطه

اگه پول نداشت قبول نیکردی؟نه

چون از هر جهت نگاه کنی ریسکه

سن ۱۶ اصلا متاسب ازدواج نیست!

اختلاف سنی زیاد!

اخلاقم چیز زیادی نمیدونی فقط میدونی ارومه!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بزار بیان باهاش حرف بزن منم دقیقا همه شرایطی که تو میگی رو داشتم حتی تفاوت سنیمونم همین بود منتهی پسر خالم و دختر خالم آدم نبودن  باهاش صحبت کن نه یه بار چند بار اگر اوکی بود به مدت رفیق بمونید و بعد نامزدی ولی تا دیپلمتو نگرفتی عروسی نگیرید اینطوری به نعفته

«هر چیزی در خیال بگنجد واقع است» پس تصورش کن

نامزد کنین چند سال بعد ازدواج کنین بهتر از این از کجا میخوای پیدا کنی

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
نامزد کنین چند سال بعد ازدواج کنین بهتر از این از کجا میخوای پیدا کنی

واقعا منظورتونو متوجه نمیشم ک میگین بهتر از این از کجا میخای پیدا کنی

مگه من باید پیداش کنم؟!

من ازدواج واسم اخرین هدفمه!!

این وصلت درواقع معاملس و فقطم پای پول وسطه اگه پول نداشت قبول نیکردی؟نه چون از هر جهت نگاه کنی ریس ...

از اخلاقش هیچکس هیچی نمیدونه 

تو جمع خونوادگی ک کلا ساکته چیزی نمیگه..

واقعا منظورتونو متوجه نمیشم ک میگین بهتر از این از کجا میخای پیدا کنی مگه من باید پیداش کنم؟! من ا ...

دوتا بچه ان تک پسره خانواده ها رو میشناسین دوست دارن تحصیلکرده و پولداره . دیگه چی میخوای ؟ بعدشم الان تو این زمونه پسرا ازدواج نمیکنن اینکه کنار یکی که دوست داره و میتونی کنارش به آرزوهات برسی خیلی خوبه ولی اگر نمیخوای چرا به من میچسبی خب ازدواج نکن به من چه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل