2777
2789
ایی🤢

و اینکه از تو دهن میاد بیرون😂

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه اه همون هضم نشه راحت ترم 😂

😂😂 حالا شایدم نبودی.. از دکتر رفتن بهتره ک

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
نه زخم معده ندارم فقط معدم غذا هضم نمیکنه همش معدم سرش سنگینه 

منم چند ماهه همینجوری هستم

اصلا معدم ورم میکنه و احساس خفگی میکنم

تا بالا نیارم، آروم نمیشم

خیلی درد بدی هست😔😔

الان 2 لقمه غذا خوردم، دارم خفه میشم و سر درد هستم

نه زخم معده ندارم فقط معدم غذا هضم نمیکنه همش معدم سرش سنگینه 

عزیزم نمیخام بترسونمت ولی حتما باید آندروسکوپی  بشی این علایم خطرناکه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
تا مدت ها از ذهن پاک نمیشه😂

ن بابا. من از بچگی تا الان ده بار رفتم

انقد خوبههههه😂.بروووو نترس 

بلافاصله بعد غذا خوردن حالت تهوع میگیرم اصلا فرصتی نمیشه، انگار غذا از گلوم پایین نمیره و همونجا می ...

حتما دکتربرو معده خیلی حساسی 

دیر تر درمان بشه خطرات جبران ناپذیری بهمراه داره 

حتما باید آندوسکوپی بشید 

توروخدا سرسری رد نشیداز این موضوع 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
چرا یکم معده درد میگیرم یکم دل درد ولی یوبوست نیستم  هر غذایی بخورم همونو بالا میارم انگار هضم ...

ببین سابقه زخم معده نداشتی یا دکتر بهت نگفته بوده که عفونت با هیلیکوباکتری پیلوری داری یا مسکن زیاد مصرف نمیکنی یا اینکه سیگار مصرف کنی یا چیزی اصلا چقد وقته اینجور شدی؟؟ 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗