2777
2789
عنوان

قضاوت با شما

279 بازدید | 34 پست

تروخدا شماها قاضی بشید که من حق دارم ناراحت شم ازدست خواهرشوهرم یانه/ چندروز پیش خواهرشوهرم زایمان کرد و ما رفتیم دیدنش. شهرما از اونا ۵ساعت فاصله داره شوهرمم مرخصی نداشت امروز رفتیم فردا برگشتیم یک روزه. برای بچش یه تیکه طلا گرفتیم و یه سبدگل نسبتا بزرگ واسه خودش. که کاش اصلا نمیرفتم هیچ احترامی بهمون نزاشتن خواهرشوهرم یه غذای ساده خشک وخالی درست کرده بود همشم میگفت شما که مهمون نیستید شما که غریبه نیستید. اما هربار که اونا اومدن خونه من بهترین پذیرایی رو کردم حداقل بخاطر شوهرش که غریبس. اما اون چی؟ بعد ۵سال اینطوری پذیرایی کرد حالا من هیچی بخاطر داداشش حداقل. هی دور ور بچش بود و خودم میوه و چای آوردم و میزو چیدم. ما صبح زود حرکت کردیم واسه ناهار رسیدیم، ناهارو که درست کرده بود برنج و مرغ خالی! شام هم من درست کردم گفت زحمتشو بکش. روزبعدش ازخواب پاشدیم برگشتیم. به شوهرمم گفتم که اصلا رفتارشون خوب نبود. راستی اینو یادم رفت بگم هدیه بچش رو که دادم شوهرشم دقیقا کنارش نشسته بود یه تشکر خشکو خالی نکرد حتی یک کلمه. شوهرم گفت تو درک کن تازه زایمان کرده و درگیر بچش بوده. ولی گفتم تو بستر که نبود راه میرفت و حالشم خوب بود. میخوام عید که اومدن خونم تلافی کنم فقط اینجوری آروم میشم. این همه احترام بزار به خودش و شوهرش واقعا لیاقتشو نداشتن. ولی نشونشون میدم و تا ابدم پامو خونشون نمیزارم. همشو تو یه پست نوشتم براتون. مرسی که خوندید 😔دستم اصلا نمک نداره والا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به دل نگیر،منم زایمان کردم درسته راه میرفتم امابدنم جون نداشت بخوام کاری کنم،یه خستگیه خاصی داشتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

حساس نشو شما هم یه غذا درست کن بگو غریبه نیستین، و تازه زایمان کرده بنظرم انتظار نداشته باش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من نفهمیدم رفتین خونه کسی که چند روزه رایمان کرده ناهار و شام؟    

خب عزیزم شهر ما و اونا ۵ساعت فاصلس. صبح رفتیم واسه ناهار رسیدیم بعدش شوهرم بکوب نمیستونست برگرده که. صبح روزبعد برگشتیم به نظرت زیاد موندیم؟

بازم خواهر شوهر خوبی بوده راه داده .ناهارم پخته. من بودم که در رو باز نمیکردم. زایمان که نکردم ولی دیدم خواهرام چقدر سختشون بوده. شما خودتون لابد درک میکردید حداقل چند هفته بعد میرفتید

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
درباره ی غذا به نظرم چون تازه زایمان کرده بود میشه حق داد بهش و از این دید نگاه کن  ولی اینکه ...

خودش تشکر کرد ولی شوهرش حتی یک کلمه بخدا هیچی نگفت. مرد گنده

حالا این همه حرص نخور . شما خودت را برای مهمون آنقدر اذیت نکن که این طور پشیمان  بشی. تعادل را رابطه تون ایجاد کن همین.  جنبه بی احترامی نداره. بیشتر هزینه های تهیه غذا و پذيرايي است که شاید همه مثل توان مالی نداشته باشند‌ .