2777
2789
عنوان

بره موم

13137 بازدید | 16 پست

بچه ها جونی سلام

ببخشید کسی از شما بره موم مصرف کرده؟؟؟

من برای خوب شدن کامل عفونتم بهم گفتن بره موم بخورم،اما شنیدم بد مزه اس 

میشه اگ کسی تجربه داره بگه لطفاً 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

بدمزس منم تاثیرخاصی ازش ندیدم فقط چون میگفتن خوبه یه مدت میخوردم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بدمزس منم تاثیرخاصی ازش ندیدم فقط چون میگفتن خوبه یه مدت میخوردم 

شمام برای عفونت خورده بودین ؟؟؟

وای خدا من تحمل چیزای بی مزه و ندارم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مزه خاصی نداره میشه قورت ام دادم

باید حساسیت نداشته باشی 

من به دختر بزرگم دادم خوب شد به کوچیکه دادم فقط سه تا دونه بعدش کلا به نفس نفس افتاد اکسیژن خونش اومد پایین بیمارستان رفتیم ۲۴ ساعت بعد بدنش بهش حساسیت نشون داده بود یکی بخور دیدی نفست دچار مشکل نشد بعد بخور یکی دیگه برا عفونت دوبار تو روز گفتن بخور قورت ام بدی همون کار میکنه برات

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
سلام مزه خاصی نداره میشه قورت ام دادم باید حساسیت نداشته باشی  من به دختر بزرگم دادم خوب شد ب ...

الهی قربونتون برم

مرسی از توضیحات کاملتون که عزیزم

سلام مزه خاصی نداره میشه قورت ام دادم باید حساسیت نداشته باشی  من به دختر بزرگم دادم خوب شد ب ...

😳😳😳😨😨😨😨

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام عزیزم وقتتون بخیر من خیلی اتفاقی توی یک پست قدیمی نظر شمارو دیدم که گفتین حستون قوی هست و نظرتون رو گفتین و بعد دیدم که حرفتون درست بوده. میشه خواهش کنم که بگین بنظرتون من کِی از شر دخالت های مادر شوهرم و تاثیر منفیش رو زندگیم خلاص میشم و شوهرم به دل من راه میاد نه دهن مادرش؟

🥲🥲🥲 خیلیی سخت بود اکسیژن بهش وصل شد بعدش از این اسپری دادن بهش تا یه هفته بزنم براش

چه جراتی داری که بازم از این چیزا بهش میدی من به بچم واقعا جرات ندارم اینطور چیزارو بدم فقط داروخانه ای که دوزش مشخص باشه 

خودم شاید گهگداری سراغ این چیزا برم

چه جراتی داری که بازم از این چیزا بهش میدی من به بچم واقعا جرات ندارم اینطور چیزارو بدم فقط داروخانه ...

ندادمممم که دفعه اول بود خریدم به دختر بزرگم و کوچیکم هم زمان دادم اون خوب شد دومی کله پا شد طفلی 

و من بیچاره دفعه اولم بود دارو گیاهی میدم ☹️☹️🤦🏻‍♀️

حالا اینا به کنار آخه این چه اسمیه و چه عکسی گزاشتی 😂

الان من باردار دلم خواستم کی پاسخ گو هست

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
سلام عزیزم وقتتون بخیر من خیلی اتفاقی توی یک پست قدیمی نظر شمارو دیدم که گفتین حستون قوی هست و نظرتو ...

سلام قشنگمم

راستش تو مسائل این چنینی حس ششم جواب نمی‌ده،منم دلم نمی‌خواست الکی چیزی بهتون بگم که دینتون به گردنم باشه .....

برای همین جسارتا براتون تک نیت گرفتم (من کم پیش میاد برای کسی بگیرم فقط گاهی برای راهنمایی خودم از کارت استفاده میکنم و اصولا جواب درست میگرم ازش) که امیدوارم بهتون کمک کنه

کارت شش شمشیر آمد

یعنی

پشت سر گذاردن مشکلات

- پشت سر گذاشتن یک دوره فشار و ناراحتی

- سفر به مکانی تازه

- رهایی از اضطراب و نگرانی

شاید این کارت شور و نشاط زیادی را نشون نده ولی از مرزهای ناامیدی گذشته و نشون میده که به سوی یک دوره ی مثبت تری از زندگی در حرکت هستی سختی ها را پشت سر میزاری و اوقات آرام تری را سپری میکنی. حالا دیگه وقتشه که گذشته را رها کنی 

هر عقب نشینی، جابجایی و سفر برای رها شدن از کسالت و افکار یکنواخت مناسبه

سلام قشنگمم راستش تو مسائل این چنینی حس ششم جواب نمی‌ده،منم دلم نمی‌خواست الکی چیزی بهتون بگم که دی ...

سلام به روی ماهتون مهربانو جان، خیلییییی محبت کردین که قبول زحمت کردین برام، و پیامتون حس خیلی خوبی بهم داد، ممنونم بابت لطفتون،  توکل به خدا، انشالله زندگی متاهلی من هم رنگ آرامش بگیره😔🌿

دست خدا به همراهتون🙏🌿

سلام به روی ماهتون مهربانو جان، خیلییییی محبت کردین که قبول زحمت کردین برام، و پیامتون حس خیلی خوبی ...

دعای خیرم بدرقۀ راهتون