2777
2789
عنوان

حالا فک میکنه با این لبا خیلی خوشگل شده اَه اَه حالم بهم خورد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16790 بازدید | 115 پست

دوست داشته زده

مگه هدفش این بوده شما بهش بگی خوشگل

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا یه تیکه گوه چسبونده به لبش 😐

دهان شما خروجی افکار شماست ! وقتی باز میشود ، سریعترین راه برای درک شخصیتان در اختیار مخاطب قرار میگیرد [مراقب ویترین شعورتان باشید] تا افکار و وجودتان خریدار های بیشتری داشته باشد ! برای شادی اموات صلوات 🥺
الان همه ب من چ ب تو چه ها میریزن اینجا

به من چه، به تو چه 😂😂😂😂

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

چیکار به مردم داری 

سرتون تو زندگی خودتون باشه 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نمی خواد حوشگل بشه مبخواد چیز بشه ....چیز 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
به من چه، به تو چه 😂😂😂😂

حالا تو زندگی واقعی‌شون تا فیها خالدون اطرافیانشونو کار دارنا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.