2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

146 بازدید | 15 پست

من خیلی از دخترا رو دیدم چه تو نی نی سایت چه بیرون از این محیط که با اینکه سنی ندارن  همش میگن دلمون میخواد ازدواج کنیم تنهاییم و فلان

بنظر من تنهایی یه حس روانی خیلیا تو خانواده شلوغ زندگی میکنن ولی میگن تنهاییم ولی یه نفر واقعا داره تکی زندگی میکنه و تعداد محدودی دوست و آشنا داره اما خب این حس و نداره و با خودش به قول معروف دوسته و حال میکنه

بنظر من ازدواج باید برای پیشرفت دو طرف ارامش دو طرف باشه(دوست داشتنم خب خیلی مهمه) نه برای پر کردن خلا مسائل مالی و عاطفی

و خب اولین شرطش مستقل شدن هر دختری از نظر مالی و اجتماعی تا بتونه بخاطر همون مسائلی که گفتم ازدواج کنه نه چیز دیگه ای،ببخشید طولانی شد😂🙏

نظر شما چیه؟اگه میشه دلیلم بیارید

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بد نمیگی

کلا خیلیا متاهلن ولی احساس تنهاییشون پر نمیشه

تنهایید؟

Pet بخرید و ورزش کنید و کتاب بخونید

ازدواج واسه وقتیه که میتونید با کسی که دوستش دارید یه آینده پیش بینی کنید که به جلو سوقتون میده و باعث آسیب و دردسر نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نمیگی کلا خیلیا متاهلن ولی احساس تنهاییشون پر نمیشه تنهایید؟ Pet بخرید و ورزش کنید و کتاب بخون ...

دقیقا منم همینو میگم👌🏻🤍

مشخصه کنکوری همین😅 منم از سال اول کنکورم تا همین الان همین عقیده ها دارم اما لامصب😅

چه عقده هایی؟😂

عقیده نه عقده منظورم اینکه نظر منم همینه اما بیشترش به خاطر جو کنکور و رسیدن به استقلال به هر لحاظی ...

اشتباه خوندم😂🤦‍♀️

اره دقیقا اینم هست

بله منم کنکوریم

اشتباه خوندم😂🤦‍♀️ اره دقیقا اینم هست بله منم کنکوریم

هی ای کاش توی کنکور یه چی بشیم 

من خودم امضا میدم از ازدواج کردن انصراف میدم😑

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
هی ای کاش توی کنکور یه چی بشیم  من خودم امضا میدم از ازدواج کردن انصراف میدم😑

وای دقیقا😂

هی ای کاش توی کنکور یه چی بشیم  من خودم امضا میدم از ازدواج کردن انصراف میدم😑

رشتتون چیه؟