2777
2789

اگه میتونین تشریح کنین میشه راهنماییم کنین چه نکاتی رو رعایت کنم ب مشکل نخورم؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ نکاتی داره

رمپای گرد قلق داره اخه راحت نمیشه ازش عبور کرد مخصوصا اگه ماشین جم و جور نباشه

با نیم کلاچ برین پاتونو از روی گاز برندارین . ترجیحا پر گاز برونین خاموش نشه . حواستون به زاویه نوک چراغ جلو سمت شاگرد باشه و باهاش فرمون بچرخونین

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
با نیم کلاچ برین پاتونو از روی گاز برندارین . ترجیحا پر گاز برونین خاموش نشه . حواستون به زاویه نوک ...

وقتی میخوام وارد مسیر شم ماشینو به سمت چپ سوق بدم یا به سمت راست تا دور بزنم اخه همیشه با دور کامل نمیتونم بیام بیرون مجبورم تو اون سربالایی عقب جلوکنم که معمولا ماشین خاموش میشه

فرض بر این بذارین پیچ به راسته

وقتی میخوام وارد مسیر شم ماشینو به سمت چپ سوق بدم یا به سمت راست تا دور بزنم اخه همیشه با دور کامل ن ...

پیچ که به سمت راسته شما تا جایی که میتونی گردنتو بیار بالا نوک ماشین سمت شاگرد رو نگاه کن و به موازات دیوار حرکت کن هر چی دیوار خم شد شما هم برید سمتش با فاصله مناسب . 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
پیچ که به سمت راسته شما تا جایی که میتونی گردنتو بیار بالا نوک ماشین سمت شاگرد رو نگاه کن و به موازا ...

اها مرسی ممنون این خوبه