2777
2789

منم مثل همه خانمهای خانه دار همه کارهای خونه رو انجام میدم دوتا بچه کوچک دارم خونم بزرگ نیست مدام درحال جمع کردن ریخت و پاش خونه ام.دپیت دارم همیشه مرتب باشه همه جا.آشپزی رو سعی میکنم به نحو احسن انجام بدم غذاها متنوع کیک و دسر همیشه تو خونه ما هست از نوع خونگیش.بعد همسرم صبحها شاید یک ربع زودتر از من بیدار میشه چایی ساز رو روشن می‌کنه و چایی رو دم می‌کنه.ولی مدام غر میزنی که این وظیفه تو هست که زودتر بیدار بشی و صبحانه درست کنی .حق با کیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما 

معلومه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

هیچکاری توخونه وظیفه زن نیست از لطفه که انجام میدیم ...

ولی تو حالا که اینهمه کار انجام میدی اینم انجام بده دیگه دهنش ببنده

خدایاااااا این عدالته؟؟؟؟یکی به رنج🥲یکی به گنج🙂

از بس کار کردی اینجوری میگه 

هیچ کدوم ازین کارا وظیفه شما نیست

زندگی یعنی مشارکت 

من ۲۳سالمه تا وقتی خونه پدرم بودم ندیدم یک صبح مامانم به ما صبحانه بده همش پدرم درست میکرد تازه ظرفای ظهرم میشوره 

معلومه حق با شماست

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 

قطعا باشماست..همسرت یکم لوس شده‌..من خودم بشخصه صبح ساعت ۶ گاهی شده ناهار همسرمم ک ساندویچ بوده پیچیدم برده اما مدام تشکر میکنه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

شوهر من نمیخوره خونه 

چون من پا نمیشم بدم

همیشه ام ناراحته

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾

وظیفه نیست ،لطف ونشون دادن علاقه وقدر دانی خانم خونه از مرد خونست بابت زحماتش واینکه برا رفاه اعضای خانواده داره کار میکنه 

هردو طرف باید درک کنن همو‌

بنظرم برا بک ربع دیرتر ارزش نداره غر بشنوی 

چند روز زودتر بیدار شو ببین برخوردش چطوره وتمام مشکلش همین یک ربع ویه چایی دم کردن هست  ،اگه دیدی بازم غر میزنه بگیر راحت بخواب