2777
2789

نمیدونم چ کنم چرا سایپا اینطوریه از صبح سایت اخلال داشت زنگیدم گفت برنده شدیو برو واریز وجه انجام بده البته گفت سایت اختلال داره الان

الان رفتم قسمت واریز وجه قرعه کشی میگه ظرفیت تکمیل چیکار کنم؟؟؟؟😔🥺

واریزی معمولا  مشکلی نداره.

پولی میدادی خود نمایندگی  تا انجام میدادن

رمز دوم ک داشتی پس انجام میدن

من دادم بهشون...

یعنی خودشون گفتن کارت و رمز گرفتن و انجام دادن.البته شیرینی هم قبلا دادم.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ماهم همینطور.پیامک اومد.ولی میریم مینویسه تکمیل ظرفیت.

ممن زنگ زدم گفتش اختلال داره مشتریا زنگ میزنن چ ا انقد ما ملتو سردرگم میکنن تو سایت هم ک راهنمایی درستی نکردن عزیز میشه بزنگی سایپا ب منم بگی

واریزی معمولا  مشکلی نداره. پولی میدادی خود نمایندگی  تا انجام میدادن رمز دوم ک داشتی پس ...

ماهم رفتیم نمایندگی.گفت اوضاع همه جا همینه.رفتیم کافی نت.تا12 نشد.الان برای شما تکمیل شد؟؟

قبل ثبت نام پول ریخته بودی یا ثبت نام کردی الان میخای پول بریزی؟؟؟ 

من هرکاری میکنم ثبت نام نمیشه البته پول نریختم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ممن زنگ زدم گفتش اختلال داره مشتریا زنگ میزنن چ ا انقد ما ملتو سردرگم میکنن تو سایت هم ک راهنمایی در ...

شوهرم زنگ زد صبح.گفت از 11به بعد درست میشه.ولی نشد.دوباره زنگ زد.گفت سیستم سنگین.برای ماهم همینطوره.

جوابی ندارن که بدن.

شوهرم زنگ زد صبح.گفت از 11به بعد درست میشه.ولی نشد.دوباره زنگ زد.گفت سیستم سنگین.برای ماهم همینطوره. ...

مممنون عزیزم شک دارم برنده شدم خانمه کد ملیمو گرفت بعد تو سیستم زد گفت خانم .....برنده شدین خب تا کی وقت داریم یرای واریز وجه

یعنی چی میشه توضیح بدی

یعنی مسخره بازی.

از 1شنبه تا 3شنبه پیش ثبت نام بود.که حساب وکالتی بشه و پولو بذاری حسابت.

امروز ثبت نام اصلیه.که کسی نتونسته وارد بشه.از صبح نی نی سایتم 1نفر نگفت که تونستم.

الانم که میگه تکمیل ظرفیت.

مممنون عزیزم شک دارم برنده شدم خانمه کد ملیمو گرفت بعد تو سیستم زد گفت خانم .....برنده شدین خب تا کی ...

برنده که نه.فکرکنم یعنی تایید شدید برای ثبت نام.امروز ثبت نام اصلیه.شما رمز دوم رو وارد کردید؟اگه آره که وجه تکمیل شده و تمام.

یعنی مسخره بازی. از 1شنبه تا 3شنبه پیش ثبت نام بود.که حساب وکالتی بشه و پولو بذاری حسابت. امروز ثب ...

هییچ چیزشون دقیق معلوم نیست خب از طریق نمایندگی وجه رو دریافت کنن چسونه اینا اه

هییچ چیزشون دقیق معلوم نیست خب از طریق نمایندگی وجه رو دریافت کنن چسونه اینا اه

همه همینو میگن.شوهرم میگه وقتی حساب رو وکالتی کردیم.دیگه نباید رمز دوم بخوان که سایت هنگ کنه.خودشون وجه رو بردارن.