2777
2789

خیلی سخته باکلی امیدوارزوبارداربشی ولی یهویی همه ارزوهات دفن بشن خیلی سخته 

یکی روتوچهارماهگی ازدست دادم چهرشم دیدم😔

ویکی روتو۳ماهگی!!که ندیدمش 

حالم خیلی بده ۲۲روزه ازسقط میگذره ولی بازم حالم بده

#مادران دلشکسته

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

خدا کمکت کنه عزیزم میدونم خیلی سخته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکرمیکنم اگه زنده بودن اولی ۷سالش بود ودومی الان توشکمم ۴ماهش بود 😔

خدالعنتم کنه که بدنم لعنتیم نمیتونه بچه رو سالم نگه داره دعا کنید بمیرم راحت شم

خدا هیچ زنی رو با بچه امتحان نکنه خیلی سخته منم امروز پریود شدم انقدر گریه کردم که دیگه حال ندارم

چرا خدا باما زنا همچین کاری میکنه !

به این فکرمیکنم اگه زنده بودن اولی ۷سالش بود ودومی الان توشکمم ۴ماهش بود 😔 خدالعنتم کنه که بدنم لع ...

فداتشم نگو چه حرفیه .

خدا بهت سلامتی بده امیدتو از دست نده .شرایط من خیلی بدتر از  تو هس فقط مشکلمون فرق داره.خدا بزرگه گلم

خدا کمکت کنه عزیزم میدونم خیلی سخته

دیگه ازبدنم سرد شدم میدونم دیگه نمیشه ۲۱سالمه دوتا کورتاژ وسقط خیلی ظلمه بخدا حقم نیست

سلام آجی عزیزم ناراحت نباش این روزا هم  میگذره . عزیزم وقتی باردار می شی تو همون اوایلش برو سرکولاژ و استراحت کن انشالله  که برات می مونه  دختر خالم بیش از 3 تا سقط کرد تا اینکه با این روش براش موند. 

خیلی سخته ان شالله خدا دامنتو سبز کنه 

دیگه نمیتونم ..

هی کلی برنامه ریزی کنم وباردارشم وبعدبی بی چک مثبت ۳ساعت اشک شوق بریزم بعدبرم سیسمونی یواش یواش بگیرم که اخرشم بزنه توذوقم نابودم کنه 

اسی منم یه سقط داشتم اینقده ضربه روحی میخوره سر دشمن ادم هم نیاد حتما جدا از دلشکستگی و اینکه بدن اد ...

علت سقط هام اصلا مشخص نشد!یکیش طبیعی لک بینی داشتم حتی تکون خورد ومرد توچهارماهگی ..اصن یادم نمیره وقتی دکترکشیدش بیرون همه چیش کامل بود فقط نفس نداشت واین یکی ساک حاملگی دفورمه بود وضربان نداشت