2777
2789
عنوان

ملاک های ازدواج تون

257 بازدید | 23 پست

ملاک هاتون برای ازدواج چیه هر کدوم رو چه طور میفهمید طرف داره یا نه؟ 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دقت کنید طرفتون مثل خودتون باشه یعنی هردو درونگرا یا هردو برونگرا باشین 

مخالف اینا اخلاقشون نمیسازه

بعد مهم اینه شغل داشته باشه حتما 

و خونه یا حداقل زمین برای ساخت

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

شعور...ادب...شخصیت..دروغگو نباشه،،،با کسی نبوده باشه،،هیچوقت همه زندگیشو جار نزنه،،آدم سبکی نباشه ،،و احترامممم که تو زندگی خیلی مهمه و بتونه بدون باباش زندگی درست کنه واسه خودش

ظاهری قد بلند موهای بلند .. باطن خیانتکار نباشه دروغ گو نباشه .و خانوادش ب خانوادم بخورن و اعتقاداتش بهم بخوره . اینارو با آشنایی میشه فهمید

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
عشق و پول کافیه البته هردو باهم معنی دارن  عشق بدونه پول به کشک تبدیل میشه پول بدونه عشق به ت ...

چه طور میسنجی که داره یا نه؟ یعنی قدش کوتاه باشه و زشت باشه مشکلی نیست؟ 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

فقط اخلاقققق  خیلی سخت میشه فهمید ولی بالاخره بروز میدن

خب چه طوری باید بفهمیم؟ 

چه طور میسنجی که داره یا نه؟ یعنی قدش کوتاه باشه و زشت باشه مشکلی نیست؟ 

عشق یه حس درونیه ربطی با قیافه نداره تو میتونی عاشق یه مرد قد کوتاه بشی 

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
شعور...ادب...شخصیت..دروغگو نباشه،،،با کسی نبوده باشه،،هیچوقت همه زندگیشو جار نزنه،،آدم سبکی نباشه ،، ...

چه طور این ها رو بفهمیم اخه اکثرا وانمود میکنن