2777
2789
عنوان

لانه گزینی اینطوریه؟ کمککککک

591 بازدید | 58 پست

سلام من ۱۰ یا ۷ روز به موعدم مونده لکه بینی صورتی دارم زیر دلم یه کوچولو ناراحتی حس می‌کنم...

گیجم بین پریود و بارداری... آخه اینقدر زود قراره پریود شم؟

تمام تاپیک هام شده درمورد بارداری خدایا...

تو رو خدا سر خود رد نشید کمکم کنید🥲🥲🥲

ان شاءالله که باشه 

ولی تأکید میکنم تا دو هفته از پریودت گذشته امکان هست که پ شی

پس اضطراب نداشته باش 

صبر کن

خودتو مشغول کار و زندگی کن

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
ان شاءالله که باشه  ولی تأکید میکنم تا دو هفته از پریودت گذشته امکان هست که پ شی پس اضطراب ند ...

ممنون عزیزم از پری‌ام نگذشته ۱۰ تا ۷ روز به پریودم مونده لکه دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان من سیکلم رو اشتباه گفتم من دقیقا ۳ اسفند لک دیدم که می شد ۷ روز قبل از موعد که لک دیدم

۴ روز به موعدم مونده امکان داره اون لک برای لانه گزینی باشه؟

سلام دوستان من سیکلم رو اشتباه گفتم من دقیقا ۳ اسفند لک دیدم که می شد ۷ روز قبل از موعد که لک دیدم ...

فقط لک دیدین پریود نشدین؟یعنی در چ حد بود و چند روز ادامه داشت ؟اگه کم بوده ممکنه لانه گزینی باشه 

فقط لک دیدین پریود نشدین؟یعنی در چ حد بود و چند روز ادامه داشت ؟اگه کم بوده ممکنه لانه گزینی باشه&nb ...

بله لکه بود فقط... کم بود فقط دستمال رنگی شد یه ساعت هم نشده بود که هی کم و کم تر شد بعد قطع شد صورتی بود همون روز آخرین باری که دستمال کشیدم همراه با ترشحات بی‌رنگ یه رگه نازک صورتی موند و تموم دیگه لک ندیدم... ۳ روز به پزی مونده

خدا کنه من که منتظرم ببینم میشه ان‌شاالله باردار باشم

انشالله ک باشین عزیزم ولی زیاد استرس به خودت نده خودتو مشغول یه کاری کن تا این روزا بگذره چون اگه به علائم دل ببندی و خدایی نکرده باردار نباشی خیلی تو ذوقت میخوره