2777
2789

خواهرجان نسل جدید (قبول کنید یا نکنید)طلاق توشون بیشتره .پس دلبری نسل جدیدوبزار براخودشون 

دلبری وعشوه مخصوص موقع .....که روش هاش فرق میکنه باتمرین وتکرار وخلقیات همسرت کم کم دستت میاد 

اگه منظورت ازدلبری چطوری شوهرتو عاشق خودت کنی اگه بقیه نزننم چند تا مثال براتون میزنم .من یه اشاره کردم همسرم مودبانه جلوی همه وایساد وازخونه پدریش اومدیم بیرون (پدرشون دقیقا شخصیت پدر سالار ودارن )باتمام سختی ها درسمو خونخ شوهرم خوندم کنکورهم خونه شوهرم دادم دانشگاه تهرانم قبول شدم .(خواستم بدونید سال اول ازدواجم سال کنکورم بود ببینید چطور تحملم کرد منم استرسی )دوسال شیردهی من عادت داشتم  به شوهرم تکیه بدم وبچرو شیر بدم طفلک شبا نمیتونست تکون بخوره .کل بارداری هم دستش زیر شکمم بود (دیگه بچه اول ناز الکی داشتم )تاحالا یادم نمیاد زحمتی به من داده باشه حتی درحد اب اوردن ازمن نمیخواد و.....پزنمیدم ها مثال زیاد دارم بزنم .ولی روش من چیزی هست که اصلا نباید توضیح بدم چون همه میزننم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم عزیز .برخلاف فکر خانوما اقایون جذب زیبایی های ظاهری کسی شاید بشن ولی عاشقش نمیشن .مردا عاشق خانومای لبخند به لب پرانرژی هستن .غر نمیزنن .خانومایی که کلی بگم به تمام معنی خانومن .چرا مردا بارفیقاشون خوش هستن چون ایراد نمگیره غر نمیزنه خوش میگذرونه .ببین شوهرت وقتی کنارته اگع باهات به ارامش برسه بخای نخوای میاد پیشت .

ول کن این خانومایی که میگن شوهرتو ادم کن مگه کسی رو میشه به زور مجبور کرد ازکسی ارامش بگیره.یه نکته دیگه این که اقتدار مرد رو حفظ کن بزار فکر کنه مدیر خونه هست .(ظاهر کار اینه ؛؛اما میرسه به جایی  که شوهرت نمیزارع اب تو دلت تکون بخوره)

وقتی شوهرم ازمن خواستخ ای داره چشم‌ میگم .اگه سخت هم باشه میگم خیلی سختم هست ولی چون شما خواستی چشم .یه چشم میگی مطمین باش کم کم چشم میشنوی .نترس پررو نمیشه .اگه بی چشم داشت وشرط وشروط چشم بگی نه ازاین چشم ها که بعدا بکوبی تو سرش وتوقع عوض داشته باشی

واینکه احترامشو حفظ کن  چه تو خلوت چه تو جمع 

علایق شوهرت وحساسیت هاش بشناس .وبهشون توجه ویژه کن .مثلا یه مردی بدش میاد وسط حرفش بپری یکی دیگه غذاش دیر بشه بد خلق میشه یکی خوابش یکی به احترام به خانوادش اینو دیگع خودت باید دستت بیاد

خانم عزیز .برخلاف فکر خانوما اقایون جذب زیبایی های ظاهری کسی شاید بشن ولی عاشقش نمیشن .مردا عاشق خان ...

مرسی عزیزم تو تایپیکای خودتونم یه چیزایی خوندم واقعا چقد خوبه ک اینهمه اطلاعات دارین دوسه روزه بعد ده سال مشکلات دوباره دارم سعی میکنم زندگیمو بسازم توکل بخدا امیدوارم درست شه

موفق باشی خانم .همین که دوست داری زندگیتو بسازی ازخیلیامون جلوتری .در پناه خدا

ممنون ولی خیلیدسخته این اخریا خیانت جنسیشو متوجه شدم و وقتی میدیدم چجوری از من دل بریده و مشتاقه اون طرفه انقد داغون میشدم . الانم جلوش میگم میخندم تحویلش میگیرم ولی تو تنهایی فقط اشک چشمم میره 😔 وقتی میبینم همش دنبال بهونس منو بپیچونه دلم بدجور میشکنه خیلی دوستم داره ولی از خیانتاشم نمیتونه دست برداره