2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تولی رو نرفتم .الان ۱۶ هفتمه .دومی رو ۱۹ هفته میرم فقط سونو انومالی.

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

دومی که ازمایش نداره فقط سونو به من گفتن

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
چرا نرفتی ؟ من آز دومی ۱۵ هفته رفتم آنومالی ۱۸

هزینشو نداشتم.من بارداریم ناخواسته بوده یه پسر ۶ ساله هم دارم.خدا خودش بچه رو بهم داده خودشم باید سالم بهم بدش .

هزینشو نداشتم.من بارداریم ناخواسته بوده یه پسر ۶ ساله هم دارم.خدا خودش بچه رو بهم داده خودشم باید سا ...

عزیزم انشالله ک سالمه چرا دومی هم اژمایش داره هم سونو 

۹۹ درصد بچه ها سالمن این تست ها بیشتز استرس داره

عزیزم انشالله ک سالمه چرا دومی هم اژمایش داره هم سونو  ۹۹ درصد بچه ها سالمن این تست ها ب ...

انشالله ممنون عزیزم.اره والا پرسیدم گفتن فقط سونو ازمایش نداره.موندم ۱۸ هفته برم یا ۱۹ هفته

هنوز بارداری؟

بچه اولم بود و اگه سنت زیر سی باشه و مشکل ناتوانی مادرزادی  ارثی نداشته باشین  ماما گفت اشکال نداره  ولی متخصص سونو  ایراد گرفت ولی خدا رو شکر مشکلی نبود