2777
2789

با کسایی که بچه ندارن کار ندارم، ولی وقتی کسی تصمیم می گیره مادر بشه باید پای بچه هاش وایسه، تا کوچکترین مشکلی پیش میاد سریع نگید طلاق، طرف می گه هیچ پشتوانه ای ندارم، کار ندارم، باید بچه هارو بندازم برم، می گید اشکال نداره برو، یه لحظه به سرونوشت اون بچه ها فکر کردید؟ بمونن با پدر معتاد یا کسی که مریض جنسی هست، جای اون بچه ها بودید دوست داشتید مادرتون شما رو با همچین پدری تنها می ذاشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای طرف میگفت کار ندارم حمایت خانواده ندارم میگفتن برو طلاق بگیر برو سر کار با عزت زندگی کن حالا انگار کار ریخته بعد هم با چندرغاز حقوق میخواد طرف چیکار کنه

حرف هم بزنی میگن شما ضد زنی میخواین زن‌ها همیشه توسلی بخورن 

یه مشت بچه احساسی بشینند نظر بدن همینه دیگه

یعنی زن بدبخت باید یه عمر با اون معتاد و مریض جنسی بمونه و بپوسه .خب چرا نمیگید سرمایه جمع کنه و بعد ...

پس چرا بچه دار شد؟ قبل بچه می رفت 

خبرا رو خوندید بعضی پدرا به بچه عاشون تجاوز می کنن

وای طرف میگفت کار ندارم حمایت خانواده ندارم میگفتن برو طلاق بگیر برو سر کار با عزت زندگی کن حالا انگ ...

دقیقا 

تو دنیایی که محارم به هم رحم نمی کنن اون بچه بدبخت چه کنه؟