2777
2789
عنوان

استفاده پماد وا ژی نال

155 بازدید | 17 پست

خانمای عزیزمن تواستفاده اپیکاتور کمی مشکل دارم .

خیلی اذیت میشم وکامل نمیره داخل . کسی نمیدونه از روغن یاژل استفاده کنم مشکلی نداره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه كامل ميره تو اون ؟ 

اون ده سانت وقتى زن تحريك نشه نهايتا طول واژن ٥-٧ سانته يعنى نصفش ميره تو 

بعد يا به شكم بخواب بزن يا پاهات روى تخت باشه زير كمر و باسنت بالا باشه مثل دكتر ميرى معاينه ميشى اونطورى بخواب بزن ميره داخل 

خيلى راحته كه  اولش يكم سخته بعد راحت وارد ميشه  كانل دراز بكش بعد انجام بده

فقط یه بند انگشت داخل میشه .فشار هم که میدم کمر ودلم درد میگیره . تکون هم که میخورم پماد کامل میاد بیرون .

مگه كامل ميره تو اون ؟  اون ده سانت وقتى زن تحريك نشه نهايتا طول واژن ٥-٧ سانته يعنى نصفش ميره ...

اخ خیلی اذیت میکنه انگار میخوره به یه چیز که کمر دل درد میگیرم . قبلاقرص وا. ژی نال استفاده کردم انقد عذاب نداشت 😔

مگه كامل ميره تو اون ؟  اون ده سانت وقتى زن تحريك نشه نهايتا طول واژن ٥-٧ سانته يعنى نصفش ميره ...

من هر بار از اپليكاتور استفاده كردم كامل وارد شده تو واژن كلش 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  
فقط یه بند انگشت داخل میشه .فشار هم که میدم کمر ودلم درد میگیره . تکون هم که میخورم پماد کامل میاد ب ...

من هر بار استفاده كردم كامل رفته داخل ، چون هر بار عفونت داشتم مثل زمان پ ر ى و د واژن باز تر بود 

من هر بار استفاده كردم كامل رفته داخل ، چون هر بار عفونت داشتم مثل زمان پ ر ى و د واژن باز تر بود&nb ...

چون مشکل تنگی دهانه دارم .مادرزادی . یه کم سخته برام .دکترهم دسترس نبود. ولی دوستان گفتم ژل اشکالی نداره .شما عفونتتون با پماد کم ترشد؟

چون مشکل تنگی دهانه دارم .مادرزادی . یه کم سخته برام .دکترهم دسترس نبود. ولی دوستان گفتم ژل اشکالی ن ...

ببين منم بعد ده سال ازدواج هنوز مثل اولاس، ولى با اپليكاتور مشكلي ندارم

قرص مترونيندازول هم خيلى خوبه برا عفونته رحمه، در كنارش استفاده از پماد همون دهانه رو چرب كن موقع استفاده از اپليكاتور، من در حدي عفونت داشتم كه صبح ها از خواب بيدار ميشدم سرازيز ميشد روي پاهام بخدا