2777
2789

من اسفند 97 مبل راحتی خریدیم بعد 2ماه شروع کرد به صدا دادن تقریبا همه شون صدا میداد والا چند بار هم اومد صداشو گرفت ولی بازم میشینی صدا میده فوم نشیمنم سرد نیست ازاین اسفنج های 20 کیلوییه نرمه که وقتی میشینی روش به تسمه یا همون فنرش برخورد میکنه خیلی رو مخمه ظاهرش خوب مونده ولی مشینی روش صدا میده شوهرم میگه بابا مبل هم از چوبه دیگه مبل ها اکثر میشینی به فنرش فشار صدا میده برای شماها اینطوری بوده دوستان؟؟ وای همیشه اونی که میخوای نمیشه 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حتما مشکلی داره یا از فنرش یا چوبش شکسته

نه بابا گفتم که مشکلی نداره فقط تشکش نرمه میشینی روش فشار میاره به تسمه هاش. الان دیگه فنر تو ی مبل ها نمیذارن که ازاین تسمه های کشی استفاده میکنن اون صدا میده، البته پسرمم خیلی روش میشینه وضربه میزنه 

مگه دیدی مبل هاشونو، نشستی روش ببینی صدا میده یا نه؟! 

اره دیگه ، خانمه مدیرساختمونه ولی سواد نداره ، همیشه برای نوشتن قبوض و شارژ ساختمون و اینها یا ایشون میان بالا خونه ی من ، یا من میرم پایین خونشون میشینم مینویسم 

اره دیگه ، خانمه مدیرساختمونه ولی سواد نداره ، همیشه برای نوشتن قبوض و شارژ ساختمون و اینها یا ایشون ...

چقدر خوبه بی خیال صدای مبل هاشه باینکه تازه خریده به قول شوهرم میگه چوبه دیگه صدا میده