2777
2789
عنوان

قطع شیردهی نینی فوق العاده وابسته به شیرمادر🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 36 پست
میگم به بچه تواین سن میشه شیر پاستوریزه داد؟امشب مامانم یه کم داد به بچم اونم خورد البته کم

من دخترمو از پنج ماهگی شیر گاو دادم اولین بار تو روضه محرم دادم دیگه بعدش هر شب میدادم بهش

الان خیلی زوده از شیر بگیری .اما اینکه غذا نمیخوره ام بده. بچه من شیر خشک میخورد.دوسالو دوماه خورد ...

خداروشکر بچه هاتون چه راحت جداشدن این وروجک من خیلی سمج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عین منی که.بچه منم ۱۵ماهشه به شدت وابسته به سینه.گاهی روانی میشم تا صب .دیگه نایی برام نمونده. غ ...

والله دیگه شیرما فایده ای نداره من خیلی تحقیق کردم مصلحت قطع شیر ولی خیلی دخترم وابستست هرکاری میکنم به بن بست میخورم 

شمام سعی کن شروع کنی جدا کنی

خیلی سخته پسر خودمم همین بود دقیقا ۲۰ ماهگی از شیر گرفتنش در واقع بازیش بود شیر خوردن  آرامش ...

آخ آخ دقیقا بدون سینه نمیخوابه خوابم که چه عرض کنم درطول ۲۴ ساعت جمعا ۲ساعت نمیخوابه😭😭😭

شیر شب دندوناشو خرار نکنه چون یه ریز میخوره؟؟؟؟

پسر من وحشتناک بود.شب سینه از دهنش درمیومد گریه میکرد.روز از بس بهم میچسبید عرق سوز میشد دور گردنم.ی ...

دیگه داره حسودبم میشه ها بچه هاتون تقریبا با یه راهکار جدا شدن اکثریت😃

بعدش هی پافشاری نمیکرد دوباره امتحان کنه؟؟

میگم به بچه تواین سن میشه شیر پاستوریزه داد؟امشب مامانم یه کم داد به بچم اونم خورد البته کم

اره عزیزم میشه اگه حساسیت نداره به لبنیات یا پروتئین گاوی

دختر من حساسیت داره 

دیگه داره حسودبم میشه ها بچه هاتون تقریبا با یه راهکار جدا شدن اکثریت😃 بعدش هی پافشاری نمیکرد دوبا ...

ولی زود نیست از الان؟

من تقریا ۲۱ ماه دادم.

فکر نکنم قطع کنی غذا بیافته ها.

برا من که غذاخور نشد

ولی زود نیست از الان؟ من تقریا ۲۱ ماه دادم. فکر نکنم قطع کنی غذا بیافته ها. برا من که غذاخور نشد

چنتا دکتر بردمش گفتن قطع کن چون استوپ وزنی هم داره تحرکش زیاد خواب نداره غذا نداره😶دیگه این اخرین راه