2777
2789
عنوان

اونایی که میترسن نیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 21 پست
چه جالب ، ولی من وقتی میخونم یا میبینم اون لحظه هیجانی میشم ولی بعدش هی میگم آخه واسه چی پی اشو گرفت ...

حس عجیبیه

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
حس عجیبیه

اون تاپیکه رو ادرسشو داری؟ همون که عکس عروسک ترسناکشو گذاشته بود که میگی تغییر جا می داد

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تاپیکه رو ادرسشو داری؟ همون که عکس عروسک ترسناکشو گذاشته بود که میگی تغییر جا می داد

عزیزم اشتباه ریپ زدی یه کاربردیگه گفت

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
نمیدونم والا..من ازبچگی ازاینجورچیزاخوسم میومد حتاسعی میکردم جن احضارکنم وازهمون بچگی جنهااذیتم میکن ...

جن و شیطان محیط زندگی آدم هستن به یک تعریف.

تحقیر و سرکوب و تمسخر و بی نظمی و تجاوز روح آدم رو ضعیف می کنن. آدم آژیته و بی قرار می شه. خواب ها و تصویر های بدی  می بینه. اسم این رو روانشناس ها می گن بیماری روانی، بعضی ها می گن آزار جن ها. 

درمان اون مخالف کار های بدی هستش که گفتم. ورزش و ادب و احترام و کاشتن گل و نظم و نظافت و آرامش توی خونه و تمیزی و حفظ غرور بچه.

عزیزم اشتباه ریپ زدی یه کاربردیگه گفت

فکر کردم شما گفتی 😂😂🙃

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always