2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منی تو  صب تا شب با بچم تنهام امشب زدم امشب عصبی شدم یکی از لوازما رو شکوندم  یک و ...

سخته درکت میکنم بخصوص که بچه مدرسه ای باشن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
خوش بحالت🥲

شمام سعی کن زیاد ناز نکشی پرو میشه منم قبلا شوهرم خیلی مغرور بود اصلا عذرخواهی کردن بلد نبود منم از اون مغرورتر شدم دید راهی نداره خودش کوتاه اومد البته منم یه وقتایی معذرت خواهی میکنم همین باعث شده برای اونم راحت شه منت کشی و عذرخواهی کردن 

خوش قخالت

ولی اون نمیاد منت کشی تو هم نرو خودتم ناراحت نشون نده به خودت برس بپوش بگرد بخور خوش بگذرون میاد منت کشی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
نه بابا دو سالو نیمه  خیلی فضوله  حرف نمیزنه صب تا شب فقط زوزه میکشه رو مغزمه دیگه

خودمم یه دوسالو نیمه دارم خیلی بهونه میگیره از صبح که داداشاش میرن مدرسه اسیرم تا ساعت یک که میان همش گریه غر غر داداشیا بیان یا میرم چند ساعت تو حیاط تو کوچه بازی میکنه ولی بازم بهونه میگیره عصرم درس بچها 

بقران امتحان کردم خیلی غرور داره یعنی یه ماهم باهاش حرف نزنم نرم نزدیکش نمیاد

رو دادی از اولش 

واسه خودش مغرور باشع 

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
خودمم یه دوسالو نیمه دارم خیلی بهونه میگیره از صبح که داداشاش میرن مدرسه اسیرم تا ساعت یک که میان هم ...

حرف میزنه؟؟؟ 

این هیچی نمیگه عصبیم میکنه هرچی میخاد فقط با نق نق میگیره 

حرف میزنه؟؟؟  این هیچی نمیگه عصبیم میکنه هرچی میخاد فقط با نق نق میگیره

کم کلمه میگه فقط 

رو دادی از اولش  واسه خودش مغرور باشع

از اولش اینجوری بوده با مامان باباش هم اینجوری حالا من میرم باهام حرف میزنه با اونا اگه حرفشون بشه رفت دیگ تا خدا میدونه کی آشتی کنن

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  
وای من نمیتونم پنج رووووووز خوش بحالت برات مهم نیس

سالا اول زندگی برام سخت بود والا هی گریه ناراحتی غذا نمیخوردم

ولی دیگه اینقددددرررر اینجوری بهم کرد اینقد رفتم آشتی پسم زد دیگه برام مهم نیست اینقد قهر بمونه تا جونش دراد😜