2777
2789
عنوان

اخرین باریکه با شوهر یا نامزدتون دعوا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 34 پست

۳ ساله دوستیم خیلی کم پیش میاد بحثمون بشه که همون موقع با  حرف زدن حلش میکنیم 

اصلا یادم نیست اخرین دفعه کی بود 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه واسه مادر خودتم همون مبلغو میده. اونا به تو چقدر عیدی میدن؟

مادرخودم یه تومن رسممونه مادردخترباید بده،مادرهمسرم پارسال بانکه کریستال گرفت امسال ونمیدونم توقعی ازمادرهمسرم ندارم چون رسم نداریم اما یه جاهایی دیگه جبران میکنه،اره همیشه همینه تومناسبتا فرق نمیزاره هدیه هاشون یکیه حرفشم همینه پدرمادرفرق میکنه سالی یکباره، اما واقعا اوضاع خودمون اوکی نیست

دیروز من همسرم اصلا گیر نیست یعنی هرروز بیرون برم سفر برم کاری نداره فقط میگه بگو بهم یادم رفت دیروز رفتم بیرون بگم از دیروز بحث که واست مهم نیستم که یه پیام ندادی بگی میرم بیرون و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مادرخودم یه تومن رسممونه مادردخترباید بده،مادرهمسرم پارسال بانکه کریستال گرفت امسال ونمیدونم توقعی ا ...

اها فکر کنم توی تاپیک خودمم نوشتی🤗🤗

هر سال مامانت یه تومن میده؟

چند تا دختر هستید؟

اها فکر کنم توی تاپیک خودمم نوشتی🤗🤗 هر سال مامانت یه تومن میده؟ چند تا دختر هستید؟

سه تا ،قراربود ۵۰۰ باشه امشب گفت ۷۰۰ ،عیدی که بخودش میدن  ومیخوایم بدیم ، میگه قدرشون بدون جایگاه مادرفرق میکنه منم بدم نمیاد اما اوضاع خودمونم اوکی نیست کوتاه اومدم فعلاسرسنگین شدم باهاش