2777
2789
عنوان

زنگ زد به مامانم هرچی از دهنش اومد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 46 پست

چقدر خونوادم شبیه خونواده کنه یک مدت دایی های من هم با مامانم خیلی بد رفتار میکردن مامانم ازشون فاصله گرفت رفت و امدهاشو کم تر کرد فکر میکنم این بهترین راهه برای رفتار با اینجور آدم ها مامانم همیشه میگه کم محلی از صد تا فحش بذاره ت رفتی خونه مادربزرگت فقط کم محلی کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نريد پنجشنبه باهاش قطع ازتباط كنيد مگه محتاجش هستيد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
جوابشو میده ولی خیلی پررو تر از این حرفاست 

بحث جواب دادن نیست راحت میتونه اجازه همچین کاریو نده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چقدر خونوادم شبیه خونواده کنه یک مدت دایی های من هم با مامانم خیلی بد رفتار میکردن مامانم ازشون فاصل ...

شاید باورت نشه حتی دیگه خونشون هم نمیریم اونا زنگ زدن مرگ مامان بزرگم باعث شد ک تو ختم باهم باشیم خدابیامرز همیشه ارزو داشت داییم خوش باشه با خواهراش ارزو ب دل موند هر وخ میرفتیم خونه مامان بزرگم اونم بود از دماغمون میاورد

نرید عزیزم مگ حتما باید بابات پشت مادرتو بگیره خودتون مگ شخصیت ندارید ک اجازه میدید اینطور رفتار کنه ...

خونشون نمیریم فقط مراسمش خاله هامن میگن تا ۴۰ ام بیاین بزارین مردم نگن اینا مادرشونم مرد دست از دعوا برنداشتند