2777
2789
عنوان

زنگ زد به مامانم هرچی از دهنش اومد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 46 پست
جوابشو میده ولی دهنشو باز میکنه حتی چند بار گفته دخترتو فلان کنم خودتو....😭😭😭

اوووف این جور آدم باید بلند تو جمع جوابشو داد یا قط رابطه کامل... ببینیش نگاهشم نکنی.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
دنیا مگه چند روزه که بخاطر پول یه مانتو به خواهر و زنش بی حرمتی میکنه

خوبع مادرش تازه فوت شده از وقتی پولدار شده خودشو میگیره برای شهرت ب هر خری کمک میکنه ولی خواهراش ک وضعشون خوب نیس تومن نمیده هزار تومنم دادنی تو جمع داد میزنه من خرج زندگی تونو میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه حتی دیگه خونشون هم نمیریم اونا زنگ زدن مرگ مامان بزرگم باعث شد ک تو ختم باهم باشیم خد ...

الان به احترام مادر بزرگت دور هم جمع شین ولی هر چی از این آدم ها بیشتر فاصله بگیری ارامشت بیشتره نمی‌دونم حس میکنم این رفتارهاشون هم بخاطر بابا هاس اگه یک پدر داشته باشی که پشت خونوادش باشه هیچ وقت این رفتار ها هم پیش نمیاد 😐

الان به احترام مادر بزرگت دور هم جمع شین ولی هر چی از این آدم ها بیشتر فاصله بگیری ارامشت بیشتره نمی ...

اره بابا یه بار سرم داد زد گفت من باید حواسم بهت باش دور اطراف نگن باباش نیس داییاش نمیتونن ادمش کنن حتی تو جمع خوردم کرد گفت من پول نمیدادم تو از گشنگی میمردی من بزرگت کردم شاید باورت نشه حتی به مامان بزرگ خدا بیامرزم هم اینطوری بود یه عالمه دلشو شکست میدونس بیمارستانه ولی نرف دیدنش تا وقتی گفتیم داره میمیره اومد الانم عذاب وجدان داره خفش میکنه

وای متنفرم از این آدما من از ادمای شهرت طلب بدم میاد

منم ب مامان بزرگم میگفت تو بمیری جنازتو از زمین برنمیدارم و...... بخاطر اینکه شهرت بشه روز هفتمش فقط ۲۰۰ تومن احسان داد برای غذا

اره بابا یه بار سرم داد زد گفت من باید حواسم بهت باش دور اطراف نگن باباش نیس داییاش نمیتونن ادمش کنن ...

وای چقدر شبیه دایی های منن خدایی فکر میکردم فقط از این جور آدما توی خونواده کنه 🙄

من میخواستم ازدواج کنم بابام راضی نمیشد از داییم خواستم بره صحبت کنه اول که مثل دخترش بودم بعدش که رفت و برگشت گفت بابات راست میگه سنت کمه هنوز با اینکه میدونست که خاستگارم آدم خوبیه 🙄🙄 اینا هیچ فایده ای هم توی زندگی ندارن ما روز ها بود که برای هزار تومان پول با مامانم و خواهرم کار میکردیم ولی دایی هام زنگ نمیزدن بگن مردین یا زنده 

وای چقدر شبیه دایی های منن خدایی فکر میکردم فقط از این جور آدما توی خونواده کنه 🙄 من میخواستم ازدو ...

هییی قلبم آتیشه اونقدر زخم زبون ب مامان بزرگم زد ک نگو دلم داره میسوزه بعد مرگش هم گریه میکرد اخه چ فایده چ فایده

وای چقدر شبیه دایی های منن خدایی فکر میکردم فقط از این جور آدما توی خونواده کنه 🙄 من میخواستم ازدو ...

ی روزایی بود ک نون خشکم نداشتیم شاید باورت نشه ولی پوول صدقع هاش ک میشد ۵۰۰ هزار تومن میبرد میداد ب آدم دیگ.... حتی از خواهرش خبر نداش فقط اینو میدونه گیر بده اینجورییی نکن اونجوریی نکن ابروم میره این آخریا هی ب مامان بزرگم زنگ میزد ک من دوست پسر اینا داشته باشم کسی ببینه آبروش میرع و فحش میداد مامان بزرگمم به گریه مینداخت هی خداااا

هییی قلبم آتیشه اونقدر زخم زبون ب مامان بزرگم زد ک نگو دلم داره میسوزه بعد مرگش هم گریه میکرد اخه چ ...

مطمئن باش تاوانش رو پس میده من دایی هام با بابا بزرگم همین رفتار رو کردن الان مادر بزرگم زنده اس ولی یک سر ازش نمیزنن یا اگر هم میرم خونش آنقدر باهاش دعوا میکنند بعضی موقع ها دلم برای مادربزرگم واقعا می‌سوزه که چه صبری داره ما از وقتی بابا بزرگم مرده دیگه خونه ی مادربزرگم جمع نشدیم 

مطمئن باش تاوانش رو پس میده من دایی هام با بابا بزرگم همین رفتار رو کردن الان مادر بزرگم زنده اس ولی ...

خدا رحمتش کنه اره مطمئن باش ی روز تقاص شو میده بچش باهاش همین کارو میکنه

ی روزایی بود ک نون خشکم نداشتیم شاید باورت نشه ولی پوول صدقع هاش ک میشد ۵۰۰ هزار تومن میبرد میداد ب ...

ببین روز های سخنم میگذره خداروشکر من و مامانم و خواهرم خیلی سختی کشیدیم ولی مامانم تونست یک خونه مسکن مهر بگیره رفتیم سرکار ازدواج کردیم و هیچ وقت هم منت دایی هام رو نکشیدیم