من یه دایی دارم که بزرگتر از مامانمه خیلی خوی تند و عصبی بشدت غیرتی داره امروز زنش زنگ زد که بیاین تولیدی مانتو مامانمو ببینن و یه مانتو سفارش بدن خلاصه با داییم میان چون داییم نیومده بود تولیدی ک محلشو عوض کردیم زنگ زده مامانم ادرس گرفته نتونسته پیدا کنه زنگ زده ب مامانم هرچی فحش بلد بود نثارش کرده مثل دهنتو... جد ابادتو....داد زده سرش که ب من زنگ نزن با اینکه اینا زنگ زدن گفتن میان خلاصه فحشای خیلی ناموصی بدی داده که فلان فلانت بکنم مامانمم ناراحت شده واقعیتش چندین باره که به مامانم بی احترامی میکنه جلو جمع حتی منم خورد کرده مامانمم خورد کرده فحشم داده حتی دست هم بلند کرده چون مامان و بابام اختلاف دارن هرجور دلش خواست رفتار میکنه بخاطر اینکه اون یکی خاله هام شوهرشون هواشونو داره خیلی کم پیش اومده که مثل مامانم باهاشون رفتار کنه مامان بزرگم ۲۵ روزه فوت کرده این پنج شنبه جمع میشیم خونه مامان بزرگم نمیدونم چ رفتاری انجام بدم و مامانم چه رفتاری انجام بده یا اصلا نریم؟
خیلی خیلی عذر میخام ولی خاک بر سر پدرت نکنم که اجازه میده به زنش هر گوسفندی توهین کنه
•BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑 پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
مگه حتما یه مرد باید پشتمون باشع تا از حقمون دفاع کنیم؟!
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯