2777
2789

من دوماهه عمل کردم دارم میزنم اصلن وقت نکردم برم دکترم ببیندم که چطور شدم شما دکتر میری همش ببیندت؟من نرفتم مشکلی پیش میاد برام؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکماه زدم و ماه دوم فقط شب ها .

ورمتون خابید؟آمپول کورتون هم زدید من دوماهه عمل کردم یبار اون اوایل رفتم پیش دکترم گفت دوهفته یبار بیا ولی من اصلن فرصت نکردم برم بنظرت مشکلی پیش میاد برام؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من هنوز عمل نکردم..فقط خواستم بدونم    

😅😅😅

۶ماه.سه ماه و کامل فک کنم بعدش هر چنوقت یبار

شما کورتون هم زدید؟ورمتون خابید؟تا کی نمک اصلن نخوردید من دیگه میخورم چون نمیتونم غذا بدون نمک بخورم دکترمم دوماهه عمل کردم نرفتم وقت نشده بنظرت مشکلی پیش میاد؟

ورمتون خابید؟آمپول کورتون هم زدید من دوماهه عمل کردم یبار اون اوایل رفتم پیش دکترم گفت دوهفته یبار ب ...

من کلا بینیم ورم نداشت اصلا فقط هفته اول و دوم .نه کورتون نزدم.

شما کورتون هم زدید؟ورمتون خابید؟تا کی نمک اصلن نخوردید من دیگه میخورم چون نمیتونم غذا بدون نمک بخورم ...

ن کورتون نزدم ورمم داره هنوز تا سه چهار ماه باید نمک کمتر بخوری ن ک اصلا نخوری.اصلا بعد از عمل نرفتی پیش دکتر؟

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
ورمتون خابید؟آمپول کورتون هم زدید من دوماهه عمل کردم یبار اون اوایل رفتم پیش دکترم گفت دوهفته یبار ب ...

ن عزیزم مشکلی نداره میخاد مشکلاشو با چسب زدن درست کنه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
ن کورتون نزدم ورمم داره هنوز تا سه چهار ماه باید نمک کمتر بخوری ن ک اصلا نخوری.اصلا بعد از عمل نرفتی ...

نه فقط برای گچ و تامپون رفتم بینی شما تا کی کیپ بود من بعداز دوماه هنوز نفسم راحت نیست

ن عزیزم مشکلی نداره میخاد مشکلاشو با چسب زدن درست کنه

بینی شما تا کی کیپ بود من نفسم هنوز راحت و روان نیست یکی از سوراخای بینیم همش کیپ میشه اون یکیم راحت نفس نمیتونم بکشم تا کی خوب میشه؟