2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دیپلم هستی برو کنکور تیر رو شرکت کن راحت برو دانشگاه فرهنگیان قبولی ش هم بیشتر و راحت تره.این فک ...

همین تیرماه امسال شرکت کردم فرهنگیان مجاز نشدم ترازم پایین بود

با دیپلم نمیشه شرکت کرد حداقل لیسانس میخواد. دروس عمومی ادبیات سه سال دبیرستان رشته انسانی کافیه، معارف سه سال دبیرستان، کتاب icdl هرچی بخونی خوبه در همیت حد میاد زبان هم در حد دبیرستان باز جوابگو هست تستای سالای قبل هم خیلی حوزه توی اینترنت هست. تخصصی‌ها رو هم با توجه به رشته باید بخونی

بله شنیدم جذب میکنه

نه عزیز ادن دیپلم که گفتن یه سری با بند پ رفتن واسه سرایداری الان گفته ازمون بدن و برای استخدامی  همچنین حق التدریس ها و کار معین ها  و ....

اگه دیملنی کنکور راحت تر هست فک کنم اگه اتشاالله قبول شی فرهنگیان

من ی اطلاعیه دیدم که گفته بود میشه🤔

دیپلم نه لیسانس به بالا میتونی دفترچه های سالای قبل رو ببینی ...من آزمون امسال شزکت کردم اردیبهشت بود خیلی سختگیرانه بود

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕