2777
2789
عنوان

گران‌فروشی مردم...

124 بازدید | 5 پست

امروز یه صحنه ای دیدم که خیلی قلبم درد گرفت حالا میفهمم چرا اینقدر داریم فرو میریم تو باتلاق ...تو رو خدا اگه فروشنده هستین رحم کنین بهم رفتم یه مغازه صاحبش داشت تند و تند قیمت همه چی رو عوض میکرد هفته پیش بادوم هندی رو کرده بود هفتصد بهشم حرف می‌زدی میگف چ کنم دلار داره می‌ره بالا وقتی ما بهم رحم نکنیم معلومه بهتر نمیشه اوضاع😔😔😔

همیشه من میگم مردم ما گرون پسند هستن خود مردم ۹۰ درصد باعث همین وضع هستن متاسفانه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه من میگم مردم ما گرون پسند هستن خود مردم ۹۰ درصد باعث همین وضع هستن متاسفانه

آره واقعا من تو مغازه ی خواهرم هستم واسه خودم یک جنسی آوردم بفروشم ولی سود‌ خیلی کم روش کشیدم ارزون باشه بخرن هر کی میاد قیمتش رو میپرسه میگن لابد بکبار مصرفه  که این قیمته!

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

دقیقا ی سری چیزی رو خود مردمم گرون میکنن بابا خودمون رحم کنیم حداقل 

😐😔 

اونرور میخواستم کفش بخرم بعد خوشم نیومد مرده گفت هفته بعد س برابره منم گفتم خودشماهستید ک گرون میکنید 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️