2777
2789

سلام دوستای گلم

خلاصه وار میگم من یه ازدواج ناموفق داشتم که حاصلش یه دختر ۱۷ساله است 

و الان مجددا ازدواج کردم و حسابی از شوهرم میترسم و اصلا شرایطی ندارم که سر خود بخوام کاری انجام بدم 

دخترم تا حدود ۱۲سالگی پیش خودم بود(توضیح اینکه تو اون مدت شوهرم دومم زندان بود ) ولی یه روز باباش اومد از مدرسه گولش زد بردش اینم بگم ما شمالیم و باباش اصفهان .پدرش هم ازدواج مجدد کرده و همون موقع که دخترم با باباش رفت همسرم هم از زندان ازاد شد و نذاشت من دخترم رو بیارم الته دخترم هم میلی به اومدن نداشت

الان بعد از حدود۵ سال دخترم زنگ زده بهم که نامادریم اذیتم میکنه بیام پیشت؟منم با شوهرم مشورت کردم گفت بیارش 

اما

دخترم کلاس دهم هست و درسش عالی شوهرم میگه درسش حیفه بدبختش نکن بذار تعطیلات عید بیاد که کارای قانونیش رو بکنیم ولی خودش تحمل نداره چجوری با چه بهونه ای شوهرم رو قانع کنم که زودتر بیارتش تو رو خدا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضمنا اون که پنج سال تحمل کرده این یک ماه هم می‌تونه تحمل کنه ، از طرفی ببین مشکلش چیه ، شاید رفتار د ...

هر چی که بوده پدر داشته به پدرش میگفته تنبیه کنه نه اینکه خودش داغش کنه

هر چی که بوده پدر داشته به پدرش میگفته تنبیه کنه نه اینکه خودش داغش کنه

من نمی گم اون خانم کار خوبی کرده ، میگم با دخترتون صحبت کنید تا روابط رو حداقل یک ماه مدیریت کنه تا عید بتونید بیاریدش پیش خودتون

اینکه شوهر دومتون گفته دخترت بیارش  پیش خودت بعد از عید و اینکه نگران درسش هست ، با اینکه زندان ...

ازش حساب میبرم که اگه جدی بگه نه نمیتونم بحث کنم باهاش ولی با میل خودش قبول کرد که بیاد

من نمی گم اون خانم کار خوبی کرده ، میگم با دخترتون صحبت کنید تا روابط رو حداقل یک ماه مدیریت کنه تا ...

میترسم بهم پیام میده لو بره دیگه کاملا محدود میشه و من دیگه هیچ وقت دستم بهش نمیرسه شما پیشنهادی برای راضی کردن شوهرم که زودتربیارمش ندارین؟

یعنی پدرش رضایت نمیده بیاد پیش شما؟

نه اصلا به هیچ وجه قبلا هم که پیشم بود هی این بچه رو من میدزدیم چند وقت پیشم بعد اون میدزدید تا الان با زبون خوش بهم ندادیم بچه رو😔😔

نه اصلا به هیچ وجه قبلا هم که پیشم بود هی این بچه رو من میدزدیم چند وقت پیشم بعد اون میدزدید تا الان ...

خوب عزیزم این که نشد کار ، اگر از طریق قانونی اقدام کنه شما محکوم می‌شید ، فکر کنم بعد از هجده سالگی خودش می‌تونه انتخاب کنه کجا باشه ، اگرم مطمئنید رفتار نامادری باهاش در حکم کودک آزاری هست اول با یک وکیل مشورت کنید بعد از طریق دادگاه اقدام کنید برای گرفتن بچه