2777
2789
عنوان

کسی هست جواب سوالمو بدونه

43 بازدید | 7 پست

همسرم از یکی ازشهرهای اطراف ماشین خریده اون بنده خدا به همسرمن یه وکالت داده که کاراهای پلاک‌وچیزای دیگه رو خودش انجام بده بخاطر اینکه راه براش دور میشه نمیتونه کارش رو تعطیل کنه وکالت داده حالا همسرم میخواد ماشین رو به اسم من کنه میگه برم سوال کنم ببینم بااین وکالت میتونم ماشین ب اسمت کنم منم تافردا دل تو دلم نیست گفتم ببینم اینجا کسی میتونه جواب منو بده

بله میشه. ما هم ماشین مونو فروختیم. و وکالت دادیم به خریدار. که خوب نباید چنین میکردیم. چون طرف بدون اینکه فک پلاک کنه ماشین رو فروخت به کس دیگه ای. و ما مجبور شدیم رفتیم پلیس به علاوه ده و گزارش دادیم . طرف دلال بوده. اگر ماشین ما می‌رسید دست خلاف کار و باهاش دزدی یا خلاف میکرد خدایی نکرده شوهر من گیر بود. چون پلاک به نام شوهر من بود. ماشین ما یک سال دست به دست چرخید بعد یکسال فک پلاک شد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب توی برگه وکالت نامه نوشته, ببین وکالت فقط تعویض پلاک هست یا وکالت انتقال سند هم هست؟

نه داخل برگه وکالت نوشته که بااین برگه به همه ادارات میشه مراجعه کنی و همه جامعتبره 

بله میشه. ما هم ماشین مونو فروختیم. و وکالت دادیم به خریدار. که خوب نباید چنین میکردیم. چون طرف بدون ...

ای وای چ ازخدا بی خبرن مردم همسرمن فردابرای تعویض پلاک ماشین داره میره حالا میگفت رفتم میپرسم ببینم میشه به اسمت بزنم منم دوست داشتم اگر قراره توذوقم بخوره همینجا بفهمم😂