2777
2789
همین امروز یکی تاپیک زده بود تو مشهد پروتز سینه کرده بود۵۵تومن.تاپیکارو بگرد شاید پیدا کردی

اسم دکترش نمیدونی چی بود ؟میخوام اول از پزشک خیالم راحت بشه چون به هرحال عمل سختیه 

والا تا چند ماه پیش من سرچ‌میکردم تقریبا ۳۰بود لابد اینم گرون شد 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی تاپیک زده بود اتفاقا خیلیم دکتره معروفی بود

مشهد 

دکتر عزت الله رضایی 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
اسم دکترش نمیدونی چی بود ؟میخوام اول از پزشک خیالم راحت بشه چون به هرحال عمل سختیه  والا تا چن ...

اسم دکترش عزت الله رضایی بود 

منم‌تو اون تاپیک بودم 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
من تو‌سن کم حامله شدم برا همون بعد زایمان اول سینه هام خیلی شل شد در واقع فقط پوست 

عمل خیلی سختیه عزیزم اگه بخاطرشیردادن شل وکوچیک شده توحموم اخرحمومت بااب یخ یخ بشور بعدچندماه صاف دکمی پرمیشه من خودمم دوتابچه شیردادم الان پسرام ۱۶. و۱۸ ساله ان سینه هام خوبشده 

عزیزم امیدوارم عمل خوبی داشته باشی🌹

مرسی من ورزش و کرم و دوش و هرچی روغن و گیاهی بود امتحان کردم ولی بعد حاملگی دومم واقعا بدتر شد ، دیگه قصد بارداری ندارم برا همین پروتز بهترین کار 

عمل خیلی سختیه عزیزم اگه بخاطرشیردادن شل وکوچیک شده توحموم اخرحمومت بااب یخ یخ بشور بعدچندماه صاف دک ...

من از زایمان دومم پنج سال میگذره نه متاسفانه ورزش رفتم ، حمام ، روغن و.... فایده نداشت