2777
2789
یه کاور برا گوشیم سفارش دادم اونم چون قیمتش خوب بود گرفتم ۲۰ تومن😄دیگه هیچی فعلا

توروخدا؟

از کجا؟

به منم بگو لطفا کاورلازمم خیلی  

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی  ۲۵ ام عروسی خواهرمه هیچی نخریدم همه خواهرام خریداشون کردن  و وقت ارایشگاه گرفتند بع ...

ای بابا سخت نگیر

فوقش یه لباس از قبلتو میپوشی

فقط آرایشتو خوب انجام بده و یه قر و فر

دیگه حله

من خیلی خرید دارم چون قراره از  عید دو خونه تو دوشهر مختلف داشته باشم از وسایل خونه بگیر تا لباس و ....خیلی چیزارواضافه داشتم گذاشتم ببرم ی ویزایم خریدم و خیلی دیگه هم مونده.خیلی فشار میاد بهمون واقعا خیلی گرونه همه چی!

...

من از تابستون شروع کردم به خرید  با این وضعیت گرونی نمیتونستم همه رو یه روزه بخرم .اولین سالیه ...

خدا رو شکر

چه آینده نگر

یارانه و سهام عدالت میدن باز میتونی یه فکری بکنی

یارانه که فقط خودم دارم بچه ها وشوهر ندارن ولی همون یارانم خرج خونه میشه سلامتی باشه چیزی دیگه ای برام مهم نیست سهام هم یه بار گرفتیم مگه دوباره میدن

خدایا خودت کمک کن 
خدا رو شکر چه آینده نگر

اخه چن سال بود درست و حسابی خرید نکرده بودم دیگه هرماه یه خرید میکردم

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

من چون دوماه حقوقش برام خرج کرده د روم نمیشه بگم لباس  فقط پارچه کت شلواری گرفتم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.