2777
2789

سلام دوست خوبم وقت بخیر.عذر میخوام مزاحم شدم.ولی واقعا درمانده شدم. در مورد پسرم ازتون سوال داشتم. پسر4.5 ماهشه.منم حساسیت به پروتیین گاوی داره و تنها علامتش شکر خدا فعلا خلط در مدفوع هست.الان خودم رعایت میکنم و شیر پپتی هم کمکی بهش میدم.خواستم بدونم نی نی شما حالش بهتر شده ? ممنون میشم خواهرانه کمکم کنی ازین آشفتگی نجاتم بدی خیلی حالم بده. ببخشید من تازه عضو نی نی سایت شدم بلد نیستم پیام اینا از کجا بفرستم اینجا مزاحم شدم

سلام دوست خوبم وقت بخیر.عذر میخوام مزاحم شدم.ولی واقعا درمانده شدم. در مورد پسرم ازتون سوال داشتم. پ ...

سلام عزیزم..

پسر من اپتامیل ha بهش ساخت و تا ی سالگی ha خورد بعدش اپتامیل معمولی..انشالله خدا به پسرتون سلامتی بده و حفظش کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.. پسر من اپتامیل ha بهش ساخت و تا ی سالگی ha خورد بعدش اپتامیل معمولی..انشالله خدا به پس ...

فدات بشم ممنونم. میشه بفرمایید علامت پسر شما هم فقط بلغم تو مدفوع بود ? پسرم رو از 3.5 ماهگی تشخیص دادن. الان پسرم پپتی میخوره. الان شکر خدا گل پسرتون درست شده کامل ?

ببخشید من مزاحم شدم ولی واقعا خیلی ناراحتم. من خیلی رعایت میکنم. کوچولوی شما فقط به لبنیات حساس بود ? من بردم تست آلرژی گفت به بادوم و گردو و گوجه و مرکبات هم حساسه. من کلا نمیخورم. فقط اینکه الان پپتی میدم به پسرم یک ماهه. داخل مدفوعش بهتر شده ولی حس میکنم بازم حالت کشدار رو داره. چقدر طول میکشه درست شه این حالتش

ببخشید من مزاحم شدم ولی واقعا خیلی ناراحتم. من خیلی رعایت میکنم. کوچولوی شما فقط به لبنیات حساس بود ...

واسه پسر من خیلی شدید نبود دیگه غذا خوردن که شروع کرد هیچ علامتی نداشت قبلش گاهی مدفوعش بلغم داشت که شیرخشکش که عوض شد دیگه رفته رفته خوب شد الان که ۳ سالشه کامل خوبه خداروشکر