من و دوستم خیلی صمیمی بودیم اینم بگم منم درگیر مشکلات بودم اونم ولی بعد ازدواجم اصلا دیگه بهم محل نمیده تا یکم دردودل میکنم میگه تو که ازدواج کردی حوشبختی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی برا دردو دل ادم خوبی نیس باش دردو دل نکن وقتی سعی میکنه بگه من بدبخت ترم من اواره ام تو خوبی خوشبختی
ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر
وقتی یه نفر داره درد و دل میکنه صرفا حرفاشو گوش بدین سعی نکنین بهش ثابت کنین که مشکلات خودتون بیشتره یا همه این مشکلاتو دارن
این نوع رفتار باعث میشه اون شخص علاوه بر اینکه ناراحتیش بیشتر میشه بلکه یه احساس ناکافی بودن هم بهش دست میده اون احساس میکنه از همه ضعیف تره که بخاطر این درد انقد ضعیف شده در حالی که بقیه خوش و خرمن
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان
اوایل ازدواج خب آدم کلی دغدغه داره سرش شلوغه یه کم فقط دو سه ماه اول کمتر باهاش بیرون رفتم ولی چندبار که تماس گرفتم همون زمان، جواب نمیداد بعدش مجبور شدم پیام بدم حالشو پرسیدم گفت تو ازدواج کردی واسه من وقت نمیذاری و هروقت بیکاری به من زنگ میزنی فکر کردی من مسخره و الاف توئم. خلاصه خیلی دلم شکست کلی بهم حرف زد من فقط میگفتم اشکال نداره و سعی کردم دوستیمونو حفظ کنم اما حرفاش انقد بد بود که وقتی به یکی دیگه ار دوستای مشترکمون گفتم بهم گفت ولش کن دیدگاهش افتضاحه خودتو کوچیک نکن
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان