خوبه اعتماد میکنن میخرن ما که خودمون بیرون کسی چیزی بفروشه نمیخریم بخاطر بهداشتش
کسایی که حتی فکرشو نمیکردم هم میخرن ازم
چون شدیداااا رو تمیزی حساسم
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزم کار سختی که نیست تازه ما حومه تهرانیم بهداشت کاری نداره بهمون منم چنان نظافت رعایت ...
شما کاسه ای چند اش میفروشی؟ هر سری ب اندازه چند کاسه میپزی ؟چقدر بابت هر قابلمه هزینه میکنی
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
من عمده میخرم خب ،بعد کاسه کوچیک هم ۱۰ تومن میدم آش
نه خداروشکر هر کاسه ۳ هزار تومن میشه من ۱۰ میفروشم ۷ هزار سود
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عزیزم یه تاپیکت دعوت به همکاری بود من دنبال کارم اگه هنوز همکار بخوای
برای گلدون های شوهرم بود عزیزم ،بتونی سفارش بگیری سود میدیم بهت
برای بازارای گل وگیاه و....
عزیزم گفتم رااااااحت ۱ تومن درمیاد یعنی بیشترم درمیاد