2777
2789
عنوان

خانما درآمد دارین از طریق کار خونگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 111 پست
خوبه اعتماد میکنن میخرن ما که خودمون بیرون کسی چیزی بفروشه نمیخریم بخاطر بهداشتش

کسایی که حتی فکرشو نمیکردم هم میخرن ازم 

چون شدیداااا رو تمیزی حساسم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوز عکس نگرفتم همه خوششون میاد از کارم ولی من خیلی نمیتونم ارزون بدم تو نمایشگاه‌ها هم فعلا ن ...

والا منم خوشم اومد کدوم شهری؟

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞
آره عزیزم کار سختی که نیست  تازه ما حومه تهرانیم بهداشت کاری نداره بهمون منم چنان نظافت رعایت ...

شما کاسه ای چند اش میفروشی؟ هر سری ب اندازه چند کاسه میپزی ؟چقدر بابت هر قابلمه هزینه میکنی

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
جدن؟؟50تومن یاخدا اخه همچی گرونه نخودلوبیاعدس.... ظرف... 

من عمده میخرم خب ،بعد کاسه کوچیک هم ۱۰ تومن میدم آش 

نه خداروشکر هر کاسه ۳ هزار تومن میشه من ۱۰ میفروشم ۷ هزار سود

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عزیزم یه تاپیکت دعوت به همکاری بود من دنبال کارم اگه هنوز همکار بخوای 

برای گلدون های شوهرم بود عزیزم ،بتونی سفارش بگیری سود میدیم بهت 

برای بازارای گل وگیاه و....

روزانه ک گفتید یک میلیون ماهی ۳۰ میلیون میشه😂😄

عزیزم گفتم رااااااحت ۱ تومن درمیاد یعنی بیشترم درمیاد

منکه کارم خیلی مسخره اس ولی درآمدم عالیه  آش درست میکنم جلو در مدرسه ساگرد گذاشتم میفروشه برام ...

چرا مسخره من خیلی خوشم اومد افرین

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``