2777
2789

چند وقت پیش بدون هیچ دلیلی اومد بهم گفت که من مایه سرشکستگی تو هستمو و تو لیاقتت خیلی بیشتر از منه و من تو بخاطر من جلو خونوادت سرت پایینه

همه اینا به خاطر اینه من بورسیه گرفتم یه کشور دیگه و برج ۲ قراره با هم بریم! و منم همیشه بهش گفتم که این حرفا هیچ برای من مهم نیست مهم عشقمونه که لطمه نخوره

و حالا اون روز شنیدم داره با خواهرش حرف میزنه و خواهرش مخالف سفت و سخت منه

داره زندگیمونو خراب میکنه 

از اون روز که این حرفا رو زد عین یه مجسمه میاد و میره

چرا دارن اینجوری میکنن با من؟من با ۴ سال زحمت شبانه روزی این موقعیت رو به دست اوردم

به این فکر کردم اگه قرار باشه بدون هیچ دلیلی این کارو با من بکنن و ذهن و روان منو مریض کنن طلاق بگیرم

تو دعوا فقط میگه بقیه نظرشون با تو یکی نیست خانوادم مخالفن 

مغزشو شستشو دادن 

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم انقدر مستقیم دخالت میکردن زیر گوش شوهرم وز وز میکردن زنگ میزدم فهشو میکشیدم سرش بعدشم نمیذاشتم شوهرم پاتو خونشون بذاره شماره همشونم رو گوشیش بلاک میکردم والا اینا که اینطور دخالت میکنن اینطور رفتاریم دلشون میخواد

مگه میخوای ببری خارج کشور بکشیش که خانوادش نمیذارن بیاد؟

چه نامردن بعضیا 🥲

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
من بودم انقدر مستقیم دخالت میکردن زیر گوش شوهرم وز وز میکردن زنگ میزدم فهشو میکشیدم سرش بعدشم نمیذاش ...

وقتی شوهرم دلش میخواد به حرفای اونا گوش کنه و تحت تاثیرشونه چیکارش کنم؟

میگن نباید برید حتما برگشتن بهش گفتن برید اونجا ولت میکنه میره  چون یه مقدار مغز و عقایدشون پ ...

حالا مثلا تو اگر بخوای ولش کنی تو همین ایران نمیشه بعضیا این عقلشونو معلوم نیست چیکار کردن

مگه میخوای ببری خارج کشور بکشیش که خانوادش نمیذارن بیاد؟ چه نامردن بعضیا 🥲

کاشکی یه کم لیاقت داشت

باید الان بهم افتخار کنه نه این حرفا رو بزنه

حالا مثلا تو اگر بخوای ولش کنی تو همین ایران نمیشه بعضیا این عقلشونو معلوم نیست چیکار کردن

همینو بگو

بهتر که زودتر فهمیدم چه ادمیه که تو همیچین موقعیتی پشتمو خالی کرده

عزیزم بگو هر کسی براش چنین موقعیتی پیش نمیاد 

آدم باید قدر موقعیت بدونه بگو اونایی و میان میگن بده ب خدا اگه جای ما بودن اصلا وقت و هدر نمیدادن 

بگو مهم اینه ک منو تو باهم ما شدیم این ما یک ما قویه 

هیچ چیزی نمیتونه مارو جدا کنه 

بهش اطمینان خاطر بده 

متاسفانه حسادت نمیزاره که تصمیم درست رو بگیره

اگه اذیت کنه زیاد و این رفتارشو ادامه بده برای همیشه ازش جدا میشم

من کسی رو تو زندگی میخواستم که پشتیبان من باشه نه سد راهم

روز اولم بهش گفتم من میخوام برم از ایران گفت عزیززززم باهم میریم هر جا تو باشی منم هستم

من جای تو بودم موقعیت به این خوبی رو از دست نمیدادم گور بابای همشون میرفتم راحت

منم همین فکر رو دارم

زحماتی که کشیدم از نگه داشتن یه مردی که فقط چشمش به دهن این و اونه که ببینه چه تصمیمی برای زندگیش میگیرن خیلی بیشتر بودخ