2777
2789

مهدوی دوره ی اولش خوبه

شنیدم دبیرستاتش ضعیف عمل می کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته همه ی اینها که گفنی جزو مدارس برند و خوب هستن

باید دقیق ترش رو از کسانی بپرسی که بچه هاشون در حال تحصیلن

گاهی مدارس برند هم افت می کنن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
البته همه ی اینها که گفنی جزو مدارس برند و خوب هستن باید دقیق ترش رو از کسانی بپرسی که بچه هاشون در ...

بله دقیقا من از دوستان و... بودن پرسیدم راضی بودن ولی جزئیات بیشتر میخوام بدونم مثل سطح زبانشون و...

زبانش میگه خیلی خوبه، کلا خیلی راضیه، برای کلاس اول رو بهش گفتن حدود هشتاد میلیون

اها برای پیش رفته؟بله منم برای اول همینو گفتن ولی خب با ناهارو صبحانس جاهای دیگم من رفتم همینقدر درمیاد امسال خیلی گرون کردن مدارس البته تورمم بی تاثیر نیست

سلام به همگی 

من دختر خواهرم مهدوی میرفت و راضی نبود میگفت خیلی پولکی بودن و بچه ها اونجا خیلی دنبال پز دادن بودن و خلاصه هر کس میگفت من امسال آمریکا رفتم و اون‌یکی میگفت من سویس رفتم و اینا و خلاصه جو خوبی نداشت 

ولی من دختر خودم خرد میره، واقعا واقعا راضیم از همه چیش بجه هاش خیلی خوبن و از همه طبقات هستند ولی خیلی روی رفتارشون کار میشه و استعداد هاشون رو خیلی خوب رشد میدن. مثلا انجمن هایی دارن که حدود ۲۰ کلاس مختلف هست و هر کس انتحاب میکنه چی چیزی رو انتخاب کنه درمورد زبان هم خیلی تمرکز روی زبان نداره ولی باز هم نسبتا خوب کار میکنه. از کلاس،سوم هم فرانسه داره و از هفتم آلمانی به صورت اختیاری و خیلی خوبه که بچه ها رو توی مسابقات بین المللی و داخلی شرکت میده و همه جوره حمایت میکنه من خودم بنظرم واقعا ارزشش رو داره. 

سلام من چند ساله که خرد درس می خونم.از نظر امکانات و فوق برنامه که بهترینه امکاناتش مثله سالن تئاتر و باشگاه بسکتبال،سخرهنوردی،استخر و سه تا آزمایشگاه داره و به همه دانش آموزان لاکر و کمد کلید دار میدن.تنها مشکلی که داره اینه که اگر دخترتون اعتماد به نفس پایینی داره اذیت میشه چون مدرسه پروژه محور و بچه های قلدر هم داره و باید تو نئاتر جلوی ۴۰۰نفر اجرا داشته باشه و نزاره بچه های قلدر هم بهش زور بگن