2777
2789

من خودم یه انگشتر طلا که سنگین وزن هم بود توی پارک که بچم رو برده بودم سوار قطار شده بودیم چون برام گشاد بود افتاده بود نفهمیده بودم

فرداش هم رفتم از!مسئول اونجا پرسیدم گفت من چیزی ندیدم

بیشتر برای این غصم هست که کادوی اولین تولد عروسیم بود که شوهرم داده بود

الان اگه بود کلی هم قیمتش بود

شما چی گم کردین که الان ناراحتین😪😪😪😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی پاتختیم ۸ سال پیش ۴ تومن پولای کادومو دزدیدن. فزداش طلاهامو فروختم چون رو پول کادو حساب کرده بودیم و اللن کلی دلم میسوزه اگر بودن خیلی گرون شده بودن🥺🥹😭😭😭😭😭

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

اره 🥺 من یبار یه جفت گوشواره گم مردم خیلی سنگین بودن خیلیم خوشگل بودن اما بیشترین چیزی که ناراحت شدم زمان دوستی با شوهرم یه دستبند برام خرید که میدونم خیلی سخت پولش و جور کرده بود منم عاشقش بودم واقعااا رفتیم باهم بیرون یهو دیدم نیست 😭

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
جدی نامزد رسمی بود یا دوس پسر؟

ن بابا رسمی عقد .ما رسم نداریم بدون عقد زشته .خونشون خواب بودم شب دزدید .اخرش دعوا حسابی کرد ک تو گم کردی .همه جا دنبالش گشتیم پیدا نکردیم اول گفت لای پتو بوده بعد گفت جلو در افتاده بود دیگ ندادم

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
ن بابا رسمی عقد .ما رسم نداریم بدون عقد زشته .خونشون خواب بودم شب دزدید .اخرش دعوا حسابی کرد ک تو گم ...

خداروشکر خلاص شدی از دست این آدم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.